Advertisement:

Author Topic: Site Açılmıyor  (Read 2391 times)

Offline supermannn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Site Açılmıyor
« on: August 09, 2010, 07:56:36 PM »
Arkadaşlar my lee temasını kurduktan sonra site açılmıyor. Sitenin başı gözüküyor sadece. Değiştiremiyorumda, hiçbir şey olmuyor... Napıcam yardım edin lütfen.

Offline grafitus

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,034
    • beratdogan on GitHub
    • beratdogan on LinkedIn
    • @beratdgan on Twitter
Re: Site Açılmıyor
« Reply #1 on: August 10, 2010, 04:29:03 AM »
Biraz daha ayrıntı alabilir miyiz lütfen?

Offline supermannn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Site Açılmıyor
« Reply #2 on: August 10, 2010, 07:03:41 AM »
Smf 1.1.11...   My lee diye temayı kurdum. Sonuç bu:

hxxp:www.duvardergisi.com/forum/index.php [nonactive]

Offline grafitus

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 3,034
    • beratdogan on GitHub
    • beratdogan on LinkedIn
    • @beratdgan on Twitter
Re: Site Açılmıyor
« Reply #3 on: August 10, 2010, 10:12:54 AM »
Sitenizin sürümü 1.1.11. Siz ise sitenize 2.0 için bir temayı yüklemişsiniz. Üzgünüm, ama bu temayı kullanmazsınız. Tema yazarından (zυтzυ) temayı 1.1.11'e uyarlamasını isteyebilirsiniz. Şuan ki sorunu düzeltmek için aşağıdaki işlemi yapın:

+ Sitenize buradan girin.  Sitenizde SMF Varsayılan Tema aktif olacaktır. Bu şekilde forumunza ulaşabilirsiniz. Bir daha ki sefere ise SMF sürümünüze uygun temalar yüklemeyi unutmayın. :)

Offline supermannn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Site Açılmıyor
« Reply #4 on: August 10, 2010, 07:31:08 PM »
Çok teşekkür ederim...  Çok saolun.. Yalnız eski kullandığım temayı getirdiğimde site açılmıyor. Sadece bu varsayılan temayla açılıyor. Bu konuda napabilirim?