Advertisement:

Author Topic: Admin sub menus blank  (Read 11397 times)

Offline simon36

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
Admin sub menus blank
« on: March 18, 2008, 07:29:36 AM »
Hi, All seems to be working ok but some of the sub menus are blank e.g Forum -> Boards -> Blank

Also I uploaded all files but when I do a version check it tells me my language files are still 1.1?

Finaly, how do I edit the menu buttons at the top to replace a link that hasd disappeared?

Thanks.

Offline karlbenson

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,629
  • Gender: Male
    • Criminal Brief UK
Re: Admin sub menus blank
« Reply #1 on: March 18, 2008, 07:33:16 AM »
have you ran upgrade.php?

Offline simon36

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
Re: Admin sub menus blank
« Reply #2 on: March 18, 2008, 07:47:31 AM »
Yes, that also warned about the language files being out of date but I have double checked and I have uploaded everything in the upgrade zip

Offline simon36

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
Re: Admin sub menus blank
« Reply #3 on: March 18, 2008, 07:58:28 AM »
But to confirm I did get to the end of the upgrade and all is okay apart from some blank menus?

Also got a number of errors on the upgrade relating to

/home/simon36/public_html/chat boardboard/Themes/default/languages/index.english-utf8.php

Notice: Undefined variable: scripturl in:

Offline metallica48423

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 19,842
  • Gender: Male
  • Professional Multislacker!
    • Zentendo
Re: Admin sub menus blank
« Reply #4 on: March 18, 2008, 08:48:27 AM »
if they're being reported as 1.1, then your language files did not overwrite properly.

please try to reupload them making sure to completely overwrite them (also try DELETING them first if that doesn't work ;))
Justin O'Leary
Ex-Project Manager
Ex-Lead Support Specialist

Quote
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Useful Links:
Online Manual!
How to Help us Help you   
Search
Settings Repair Tool
     

Offline simon36

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
Re: Admin sub menus blank
« Reply #5 on: March 18, 2008, 05:34:35 PM »
Well, I don't know what went wrong. I deleted things and uploaded again but no good. So I did a feresh install and then used the database the upgrade script had converted and everything working just fine now.  :D