Advertisement:

Author Topic: Banner  (Read 2810 times)

Offline Gavcox

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 19
Banner
« on: April 07, 2008, 04:26:31 PM »
I have made a banner to go in the header of my forum but am not sure where to place the html code.

I have tried line 66 template html above  and line 154 template body above.
cause the site to display and error page

Offline metallica48423

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 19,842
  • Gender: Male
  • Professional Multislacker!
    • Zentendo
Re: Banner
« Reply #1 on: April 07, 2008, 04:39:28 PM »
what is the code you tried inserting?
Justin O'Leary
Ex-Project Manager
Ex-Lead Support Specialist

Quote
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Useful Links:
Online Manual!
How to Help us Help you   
Search
Settings Repair Tool
     

Offline Gavcox

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: Banner
« Reply #2 on: April 07, 2008, 05:18:33 PM »
<A target = "_blank" HREF="http://www.mysitehere.com [nofollow]"><IMG SRC="http://www.mysitehere.com/image/picturehere.gif [nofollow]" border=0 width=800 height=89 ></a>

It works fine on the server it displays ok. i pretty new to all this so just trial and error for me at the mo

Offline metallica48423

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 19,842
  • Gender: Male
  • Professional Multislacker!
    • Zentendo
Re: Banner
« Reply #3 on: April 07, 2008, 05:20:48 PM »
you need to echo any html you put into a php file.

Code: [Select]
echo '<a target="_blank" href="http://www.mysitehere"><img src="http://www.mysitehere.com/image/picturehere.gif" border="0" width="800px" height="89px" alt="" /></a>';
edit: rewrote html to be valid and xhtml transitional compliant
Justin O'Leary
Ex-Project Manager
Ex-Lead Support Specialist

Quote
Microsoft wants us to "Imagine life without walls"...
I say, "If there are no walls, who needs Windows?"

Useful Links:
Online Manual!
How to Help us Help you   
Search
Settings Repair Tool