SMF 1.1.5 ve 1.0.13 çıktı

Started by [SiNaN], April 30, 2008, 11:47:08 PM

Previous topic - Next topic

[SiNaN]

Quote from: Fredyyy on May 01, 2008, 07:25:59 AM
2.0 Beta 3 Puplic Kararlı sürümünü beklerken 1.1.5 i çıkardılar.1.1.5 i Çıkaracaktın madem 2.0 i nie çıkardın be kardeşim.. Dimi Ama ;)

Nasıl bir soru bu, anlamadım?
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Fabulox

[SiNaN]

Düşünce olabilir ama soru içeriyor, değil mi?

1.1.x serisi ve 2.x serisi tamamen ayrı şeyler. 2.x serisi geliştirme aşamasında. Şu an herkes 1.1.x serisini kullanıyor. 2.x serisinin son sürüme ulaşmasının bu yılın sonunu bulacağını düşünürsek tabii ki 1.1.x serisi için güncellemeler yazılacak.

Bence bu duruma sitem etmek yerine, teşekkür etmek gerek.

Backesc

Evet, admin panel paket yükle bölümünden başarıyla güncellendi.

M.Uzun

Quote from: [SiNaN] on May 01, 2008, 07:24:57 AM
Quote from: M.Uzun on May 01, 2008, 07:01:38 AM
bazı dosyalarda hata verdiyse alt tarafı okuyun

Quote from: Hata Verdi Diyenler Okuyun...hata vermiş diyolar evet haklılar bendede verdi ama :) hata veren dosyaları indirin ve üstte versiyon yazıyo ya 3. yada 4.satırda 1.1.2 1.1.3 yada 1.1 RC3 yazıyo :) hata o yüzden diğer herşey sorunsuz da işte sadece o 1.1.2 1.1.3 yada 1.1 RC3 leri 1.1.4 yapın ve öyle tekrar kayıt edip atın ftp ye sonra tekrar kurun ;) hata vermeden kurucak :)

Değişiklikler sadece onlar değil. Başka değişiklikler de var.

Hatasız kuranların tekrar birşey yapmasına gerek yok.

Yağız, teşekkürler ama en sonda ufak bir hata var.

//Edit: Düzeltmişsin.
bende tekrar yapsınlar demiyorum zaten sadeceilk kurulumda hata veriyorsa dediğimi yapıp sorunsuz kurabilirler

[SiNaN]

M.Uzun, dediğiniz yol bütün dosyalar için uygun değil. Çünkü bütün dosyaların son sürümü 1.1.4 değil.

renkliforum

Bir sürü mod yüklü, upgrade yaptığımız taktirde ne gibi sorunlar yaşarız? Teşekkürler.

JeeFo

1.     Değişiklik Yapılacak     smf_1-1-4_to_1-1-5_patch.mod     Düzenleme inceleme hatası
2.    Değişiklik Yapılacak    smf_1-1-5_can_fail.xml    Düzenleme inceleme hatası
3.    Değişiklik Yapılacak    -    Düzenleme inceleme hatası

Diyor ne yapıcam ?

[SiNaN]

Quote from: renkliforum on May 01, 2008, 08:25:18 AM
Bir sürü mod yüklü, upgrade yaptığımız taktirde ne gibi sorunlar yaşarız? Teşekkürler.

Paketi yüklerken herhangi bir hata almazsanız -ki büyük ihtimalle almazsınız- sorun yok demektir.

Quote from: JeeFo on May 01, 2008, 08:32:50 AM
1.     Değişiklik Yapılacak     smf_1-1-4_to_1-1-5_patch.mod     Düzenleme inceleme hatası
2.    Değişiklik Yapılacak    smf_1-1-5_can_fail.xml    Düzenleme inceleme hatası

Diyor ne yapıcam ?

Paketi yeniden indirmeyi dener misiniz?

JeeFo

Yine aynı.

[SiNaN]

NoPasaran

1.1.5 gelecekken 2.0 neden geldi diye düşünülebilir ama 1.0 bile devam ediyorsa olacak bu kadar demektir ;D

Bizde 2.0 ımızı Beta 3.1 e yükseltelim ;D
kralkartal.net SMF 2.0.8

K€R€M™

arkadaşlar yeni bi site daha kuruyorum onun için direk 1.1.5 ten başlayayım dedim

ama bunun türkçe dil dosyaları smf 1.1.4 ile aynımıdır yani onunki ile değiştirsem bi yardım etseniz hemen kurmaya başlıycamda

JeeFo

[SiNaN]

Quote from: kerem___37 on May 01, 2008, 09:33:49 AM
arkadaşlar yeni bi site daha kuruyorum onun için direk 1.1.5 ten başlayayım dedim

ama bunun türkçe dil dosyaları smf 1.1.4 ile aynımıdır yani onunki ile değiştirsem bi yardım etseniz hemen kurmaya başlıycamda

Downloads bölümünde 1.1.5 Türkçe dil dosyaları mevcut.

Quote from: JeeFo on May 01, 2008, 09:35:50 AM
Aynı.

Sadece bu pakette mi böyle bir hata veriyor? Başka paketler kurabiliyor musunuz?

Tanshaydar

Koçum SMF yürü be, valla charter member olacam ha :)

zaqer

paket başarılı bir şekilde kuruldu ama forumda hiç bir deyişiklik olmadı sürümüleri kontrrol ettiğimde 1.1.4 görünüyor hala ama paket başarılı şekilde kuruldu.. neden acep

[SiNaN]

Hangi dosyalar 1.1.4 gözüküyor?

//Edit: Ufak bir düzeltme.

aLi-YK

diğer forumumda ssi.php dosyası hata verdi oranın manuelini alabilirmiyim ne gibi deişiklik yapılcak ?

zaqer

Kullandığınız Sürüm           Güncel Sürüm
SMF Paketi              SMF 1.1.4                          SMF 1.1.5
Kaynak Dosyalar     1.1                                       1.1.5
Varsayılan Tema      1.1                                       1.1.5
Lisan Dosyaları        1.1                                        1.1.5
Güncel Temalar         1.1 RC3                                1.1

bunları sordun sanırım

2-3 defa silip tekrar kurdum ama olmadı sorunsuz paketi kuruyor ama forum da bi deyişiklik yok

Advertisement: