News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

SMF 1.1.5 ve 1.0.13 çıktı

Started by [SiNaN], April 30, 2008, 11:47:08 PM

Previous topic - Next topic

Alpay

Quote from: Fikir on May 03, 2008, 11:42:03 AM
yükseltme işlemi için

smf_patch_1.0.13_1.1.5_2.0-b3.1.tar.gz

yoksa

anasayfadaki Large upgrade imi   indirip kurmalıyım?

Şuan ki sürümün 1,1,4 se paketlernden kurarak hallederbilirsin ancak 1,1,2 filansa veritabani ile birlikte full bi güncelleme yapmani öneririm yani large upgrade yi indirip hallediceksiniz.

TunahaN___

Arkadaşlar nolur yardım edin ya hala uğraşıyorum...

bütün testler başarılı olduğu halde hala 1.1.4'teyim.. niye böyle oluyor.. lütfen yardım edin...:(

TunahaN___

arkadaşlar gördüğünüz gibi hiçbir sorun  yok hatta : ''Paket Başarıyla yüklendi. Siz şimdi onun ne gibi işlevsellikler eklediğini kullanmalısınız. '' diye  bir yazı da geliyor.. ancak hala 1.1.4.. lütfen yardım edin... delirdim iyice ya  ::) :-\ :D

Alpay

Eğer başka modifikasyon yükleyip sonuç alamıyorsanız .Hostunuz ile irtibata geciniz.Aynı sorun bendede olmuştu güvenligi fazla açtıklarından oluyor TunahaN___

velikz

Ben geçtim mod yüklemek istediğimde şu uyarıyı aldım
Duplicate column name 'CATEGORY'
Dosya: /home/.debugs/velikz/sosyalbilgilerciyiz.com/Packages/temp/install.php
Satır: 50

Not: Veritabanızın güncellemesi gerekiyor. Sizin dosyalarınızın şuanki sürümü SMF 1.1.5, ama veritabanın sürümü 1.1.4. upgrage.php'yi çalıştırmanız tavsiye ediliyor.

free__

Quote from: free__ on May 02, 2008, 08:15:15 PM
Bu paketin düzenlemeye çalıştığı bazı dosyalar yazılabilir değil. FTP kullanarak bunları değiştirmeniz gerekiyor.
550 /................./forum: No such file or directory

bi kere forum klasörü yok diyor halbuki var ve bazıları yazılabilir diyor. hem forum admin ayarlarından Hepsini yazılabilir ayarlayı sectim hem de ftpden tüm klasörler chmod 777..

var mı buna bir çözüm?

??????

Mr.CoWbOy

Kusursuz bir güncellemeydi.. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

vahtxx

Forumu yeni urdum 1.1.5  nasıl türkce yapacaz bunu :)
www.vahtxx.com < Webde tek!

βluΣ ЯosΣ

tecrube85

Tek Tuşla Başarılı bir şekilde güncellemiş bulunuyoruz.Çeviri İçin Teşekkürler Sinan Kardeş

themustea

upgrade.php çalıştırırken

The upgrader found some old or outdated files.

Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package.

diyor. :(

TunahaN___

abiler paketi kurdum.. ama hala 1.1.4 yazıyor.. sonra tekrar kurmayı denedim ''Bu paket zaten kurulu, ve güncellemesi yok!

Problem yaşanmaması için eski versiyonu kaldırmalısınız, veya eski versiyonda ne gibi değişiklikler yapıldığını Paketi yapana sorun.

Lütfen paketleri kurmadan önce kaynak kodlarınızın ve veritabanınızın yedeklerini almayı unutmayın, beta sürümler denendiği için sorun çıkabilir. ''
yazıyor..
yardım edin de kurayım şu 1.1.5'i be lütfen abiler :(

mhangman

ben admin panelinden güncellemeye çalışıyorum. bu hata geliyor

Bu paketin düzenlemeye çalıştığı bazı dosyalar yazılabilir değil. FTP kullanarak bunları değiştirmeniz gerekiyor.

yazıyorum ftp kullanıcı adımı şifre mi

/vhosts/xxxxx.com/httpdocs/forum: No such file or directory

diyor gittim forumda bu güncellemenin değiştireceği tüm dosyaları yazılabilir yaptım yine tık yok yardımcı olun lütfen :D ilk kez upgrade yapıyorum heycan yaptım

sspawnn

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSEIF in /home/sspawnn/public_html/Sources/Load.php on line 2109

Manuel kurduktan sonra böyle bir hata aldım. Aşağıda da Load.php'nin 2100-2130 arası kodları mevcut yardım edebilir misiniz?

return;

memcache_set($memcached, $key, $value, 0, $ttl);
   }

fread($memcached, 128);
}
// eAccelerator...
elseif (function_exists('eaccelerator_put'))
{
if (rand(0, 10) == 1)
eaccelerator_gc();

if ($value === null)
@eaccelerator_rm($key);
else
eaccelerator_put($key, $value, $ttl);
}
// Turck MMCache?
elseif (function_exists('mmcache_put'))
{
if (rand(0, 10) == 1)
mmcache_gc();

if ($value === null)
@mmcache_rm($key);
else
mmcache_put($key, $value, $ttl);
}
Problemliydim lisede şimdi gayet rahatım
Beni sevmiyorsun diye bozulmıcak rahatım
Sansar Salvo

free__

Quote from: free__ on May 03, 2008, 09:12:03 PM
Quote from: free__ on May 02, 2008, 08:15:15 PM
550 /................./forum: No such file or directory

bi kere forum klasörü yok diyor halbuki var ve bazıları yazılabilir diyor. hem forum admin ayarlarından Hepsini yazılabilir ayarlayı sectim hem de ftpden tüm klasörler chmod 777..

var mı buna bir çözüm?

??????

???

bana bakan yok

themustea

Quote from: themustea on May 04, 2008, 12:23:20 PM
upgrade.php çalıştırırken

The upgrader found some old or outdated files.

Please make certain you uploaded the new versions of all the files included in the package.

diyor. :(

Mrt2

1.1.5 upgrate dosyalarını ftp ne atmayı denedinmi ?
En İyi Destek Orginal Sitesinden Alınır ;)

Güvenlik Siteniz

http://www.turkworm.com

themustea

Quote from: Murat® on May 05, 2008, 09:03:09 AM
1.1.5 upgrate dosyalarını ftp ne atmayı denedinmi ?

evet attım

K€R€M™

arkadaşlar smf 1.1.5 te xss açıgı varmıdır lütfen bi yardım edin ve bu açıktan site hacklene bilirmi

Advertisement: