News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

SMF Türkçe Dil Dosyaları (1.1.6 ve 2.0 Beta 4)

Started by forsakenlad, May 04, 2008, 03:18:50 PM

Previous topic - Next topic

Alpay

Fransızca ve bir kaç dili ilk b3 cıktıgın da vardı kaldırılmış bak :P Bu işte başka bir iş var hcm.. Ben halen düzeltilmesi gereken yani unutulmuş txt ler buluyorum ve hiç biri düzeltilmedi.. başlıkta hepsini belirttim...

Hoochie Coochie Man

Hehe, benim mesajımdan sonra gidip baktın mı? "Bak çıkarmışlar işte" demek için :P
Ben hala 2.0 b3'ü bir sürüm olarak görmüyorum, tekrar kaldırmaları bence de mantıklı olmuş. adı üstünde.. beta !
Son söylediğin ise erenin ve bölüm moderatörlerinin işi, ben birşey diyemem :)
İnadına SMF 1.1.X

Alpay

Yok =) İlk başlarda vardı beta 3 ile fransızca ve bir kaç dilllerde görmüştüm.. sonra kalkmış.
Ben sürüm olarak görüyorum wallahi alt yapısı özellikle güvenlik olayına değil benim isteklerimi karşılamasına bakarım bir forum sisteminde :) Açık kod kardeşim geliştir işte daha ne :P

Hoochie Coochie Man

Bekle tam sürümü!
yada
Bekle tamam mı?
gibi..
İnadına SMF 1.1.X

forsakenlad

Çok güzel değişiklikler yapılıyor çeviri sistemi ile ilgili, o yüzden. Artık herşey online olacak düzeltmeler online gerçekleştirilecek sürümler için dil paketleri otomatik oluşturulacak vs. Onun için bekleniliyor şu anda.
Eren "forsakenlad" Yaşarkurt
SMF Friend & Former Team Member

hfy44

Kardeş eline koluna sağlık çok güzel çeviri olmuş

Benim gözüme çarpan , konuyu arkadaşına gönder seçeneğinden attığım mailde türkçe bozukluğu var

"Değerli hfy44,
Forum da bulunan "konu adı" başlıklı konuyu görtüntülemenizi rica etmekteyim:"

görtüntülemenizi

lordalpi

ck1991

infini

Gözümü karartıp betayı kullanıcam sitemin forum bölümünde, ama kişisel mesajların kişisel ileti olarak çevrilmesi hoş olmamış.

Alpay

Quote from: infini on June 25, 2008, 07:14:14 PM
Gözümü karartıp betayı kullanıcam sitemin forum bölümünde, ama kişisel mesajların kişisel ileti olarak çevrilmesi hoş olmamış.

Çokmu zor onu değiştirmek :)

infini

Quote from: Alpay on June 26, 2008, 04:55:55 AM
Quote from: infini on June 25, 2008, 07:14:14 PM

Çokmu zor onu değiştirmek :)

Çevirinin tamamını inceleme fırsatım olmadı, kaç yerde çevrilmiş bilemiyorum, ama fazla zor olacağını sanmam. Fikrimi belirttim sadece :)

Yağız...

Mesaj Türkçe bir kelime olmadığından ileti olarak değiştirilmiş. Doğru bir karar...

NoPasaran

İlk başta garip geliyoR ama sonra alışıyorsunuz :D

Gayette GÜZEL Duruyor

NoPASARAN kişisel ileti gönderiyor 8)
kralkartal.net SMF 2.0.8

ogrenciyizbiz.org

hxxp:www.ogrenciyizbiz.org [nonactive]

eskisehirli

smf 2.0 ne zaman çıkacak acaba 1 yıl oldu hala çıkacak

Yağız...

Hoochie Coochie Man

İnadına SMF 1.1.X