• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

SSI Dersleri - Orta Seviye

Started by [SiNaN], May 21, 2008, 10:31:21 AM

Previous topic - Next topic

grafitus

Quote from: DissConnect on October 31, 2009, 10:05:30 AM
ben ssi yi kullanmadan olsun istiyorum mesela boardindextemp e ekledigimde çalışsın mesageindextemp e ekledigimde de çalışsın . forum içerisinde nerede lazım olduı kullanacaksam oraya ekleyip kullanmak istiyorum.


Tüm forum sayfalarında çıkması için ./Sources/Subs.php'ye,
Forum anasayfasında çıkması için ./Sources/BoardIndex.php'ye,
Konu listeleri sayfasında çıkması için ./Sources/MessageIndex.php'ye eklemelisiniz fonksiyonunuzu...

Yağız...

./Sources/Subs.php dosyasında bulun:
// Get some news...
Öncesine ekleyin:
   global $memberContext, $ID_MEMBER;
   loadMemberData($ID_MEMBER);
   loadMemberContext($ID_MEMBER);
   $context['user'] += array_merge($memberContext[$ID_MEMBER], $context['user']);

Bu değişiklikten sonra $context['user'] değişkenini istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

D'ssConneTed

October 31, 2009, 11:59:24 AM #82 Last Edit: November 09, 2009, 07:20:02 PM by NoExit
Quote from: Yağız... on October 31, 2009, 10:40:10 AM
./Sources/Subs.php dosyasında bulun:
// Get some news...
Öncesine ekleyin:
   global $memberContext, $ID_MEMBER;
   loadMemberData($ID_MEMBER);
   loadMemberContext($ID_MEMBER);
   $context['user'] += array_merge($memberContext[$ID_MEMBER], $context['user']);

Bu değişiklikten sonra $context['user'] değişkenini istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
$context['user'] += array_merge($memberContext[$ID_MEMBER], $context['user']);
Teşekkürler yardımınız için
+ fazla olmus burada silince oldu

$context['user']['avatar']['image'] şu sekilde kullanınca sadece giriş yapan uyeyi gösteriyor yani hangi uye sayfaya bakıyorsa .
şimdi asıl istediğim sey ben bir id vericem değişken ile
$userid;   değişkenimiz.
bu değişkeni kullanarak idsi verilen üyenin avatarını göstermem lazım nasıl yapabilirim .
Edit: Teşekkürler hallettim.

_ImmorTaL_

// Show the latest news, with a template... by board.
function ssi_boardNews($board = null, $limit = null, $start = null, $length = null, $output_method = 'echo')

hatası aldım :S

Hkan

Quote from: _ImmorTaL_ on August 01, 2010, 11:30:46 AM
// Show the latest news, with a template... by board.
function ssi_boardNews($board = null, $limit = null, $start = null, $length = null, $output_method = 'echo')

hatası aldım :S
Bu bir hata değil, PHP kodu.

Balaban

Quote from: _ImmorTaL_ on August 01, 2010, 11:30:46 AM
// Show the latest news, with a template... by board.
function ssi_boardNews($board = null, $limit = null, $start = null, $length = null, $output_method = 'echo')

hatası aldım :S

Muhtemelen kodları içerik etiketlerinin (body) dışına koymuşssunuzdur.
.

CILGINKRAL

Merhaba ;

http://img828.imageshack.us/img828/4153/adszejb.png

Bu tarz birşey yapmak istiyorum. Fakat bir türlü konu içerisindeki resmi thumblayamadım eklentiden resimleri çekmeye çalıştım yıne olmadı. http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2280 Bu eklentiyi yükleyip denemeler yaptım fakat yine aynı sonucu alamadım. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olacağım.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.


simpledizayn

Kaç görüntülendiğini nasıl sağlayabiliriz?

ramazan85

Ekteki resimde de görüldüğü üzere sadece konu isimleri ve tarih yazmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
Şimdiden teşekkürler



Alpay

Yanlış kodlaman yüzündendir iyi bak '; işaretlerine veya o kısıma koyduğun kodlara

Wolt

Quote from: Alpay on August 16, 2011, 12:46:09 AM
Yanlış kodlaman yüzündendir iyi bak '; işaretlerine veya o kısıma koyduğun kodlara

yanlış kodlama doğru ama nerde?  :-[


Wolt

// Recent topic list:   [board] Subject by Poster Date
function ssi_recentTopics($num_recent = 20, $exclude_boards = null, $include_boards = null, $output_method = 'echo')
{


ssı.php de kodlama yukardaki gibi olmasına rağmen 20 olan konu sayısı 14 çıkıyor :(
bi türlü çözemedim


Advertisement: