News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Ultimate Profile Mod

Started by Echo91, August 31, 2008, 07:47:42 AM

Previous topic - Next topic

Evo™

@potenza Türkçe çevirisi bitince yayınlar iseniz çok sevinirim.

Yağız...

Quote from: potenza on September 18, 2008, 05:20:17 PM
Buyur üstad

www.petdost.com

kullanıcı adı: phenom
şifre: 123456
Bir tane de admin üyelik özel mesajdan alabilir miyim?
Konudisi: Temaniza Mozilla'da bakmanizi tavsiye ediyorum.

Quote from: єνσℓυтιση™ on September 18, 2008, 05:25:33 PM
@potenza Türkçe çevirisi bitince yayınlar iseniz çok sevinirim.
Hangi modun Türkçe çevirisi?

potenza

evet ya mozillada patladı ne yapıcam bilmiyorum :)

Evo™

Yağız diğer yeni galerinin ben konuyu karıştırdım gece gece çevirisini yapıyordu sanırım arkadaş dikkat etmemişim :)

Yağız...

@potenza;
Yeni bir resim yüklemeyi dener misiniz?

@evo;
:)

potenza

baba büyüksün ya ellerine emeğine sağlık nasıl yaptığın konusunda bi açıklama yokmu ? :D ayrıca mozilla olayında bozulma konusunu nasıl hallederim

Yağız...

Yüklenen klasörün yolunu degistirdim.

Mozilla konusunuda bilmiyorum.

Özgür

oda benden olsun :P

Temanızın style.css sinde

bulun
.body i bulun
altında padding değeri olacak
oradaki değer muhtelemen şöyle

padding: 10px 150px 150px 200px;

değiştirin

padding: 10px 10px 10px 10px;

o giriş yazan yerdeki şeklide düzeltmek için

temanınızın indexthemesinde yanlış yapmışsınız. Giriş yazsından önce <span> açmışsınız onu silin oda düzelir.
So Long

potenza

çok saol ftp upload ediyor bitince denicem ellerine sağlık

bir sorum daha oklucak üyelere kaydolunca profilden özelleştirilmiş  profili aktif et diye seçenek var bu rdaki seçenekleri otomatik olarak ayarlıyamazmıyız onlar işaretlenmeden albüm görünmüyor

Özgür

ayarlarını biraz karıştırın. böyle birşey ayarlarında vardı zaten.
So Long

potenza

temanınızın indexthemesinde  dediğiniz dosya nerde bulamadım yanlışmı yazdınız acaba ismi ?

Özgür

index.template.php bu.

isterseniz eke koyun ben düzenleyim zaten ufacık bir yer.
So Long

potenza

buyur üstad ekte

yanlız ben o seçenekleri ayarlarda göremedim  :D

potenza

Özgür

bul
                         //Show the buddies link... [buddies]   if ($context['user']['is_logged'])   
                         echo ($current_action == 'buddies' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '            <td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'buddies' ? 'active_back' : 'back' , '">               <a href="' . $scripturl . '?action=profile;sa=editBuddies">Sürüm</a>            </td>' , $current_action == 'buddies' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

değiştir
                       //Show the buddies link... [buddies]   
if ($context['user']['is_logged'])   
      echo '<li><a' , $current_action=='profile' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=profile;sa=editBuddies"><span>Arkadaşlarım</span></a></li>';
So Long

potenza

hocam güzelde ekldeğim buton kayboldu

potenza

@ЯocKayseri

son yorum alan ve son eklenen resimleri orda blokta nasıl gösteririm yardımcı olurmusun

Özgür

Quote from: potenza on September 18, 2008, 08:12:52 PM
@ЯocKayseri

son yorum alan ve son eklenen resimleri orda blokta nasıl gösteririm yardımcı olurmusun

Konudaki mesajlarda olması gerek arama yapın. Yağız vermişti kodları ? buton nasıl kayboldu üye girişi yapmadan görünmez o buton. Kodda satır atlamamışım. mesajımı düzenledim tekrar dener misiniz.
So Long

potenza

yağızın verdiği kodlar sol blokta kayan şekilde ben denedim olmadı ben tinyportal kullanıyorum son yorumlar ve son resimler forntblok ta görünsün istiyorum kaymasına gerek yok  :D

potenza

yağız ilgilenebilirsen çok sevirim yorum alan ve son eklenen resimleri ana sayfada frontblokta görmek istiyorum sabit olarak

Advertisement: