News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

SMF 1.1.6 ve 2.0 Beta 4 Çıktı

Started by [SiNaN], September 07, 2008, 06:37:47 PM

Previous topic - Next topic

yalnız_genç

Gerçekler acıdır , baklava tatlı . Öyle ise baklava gerçek değildir.

NoPasaran

Quote from: ЯocKayseri on September 29, 2008, 12:06:47 PM
Şöyle düşünmek gerek; sen forumu yükseltir yüksetmez farkına vardın mı üye onaylanama kısmının ? tabiki hayır onlarda insan sonuçta. Ama tema konusunu ben hiç bilmiyorum bende butonlar hep normaldi.

Ben forumuma üyelik onaysız üye almıyorum :D Günde 20 kişi üye olur o yüzden farketmem yükseltmeden 5 dk sonra oldu :D

Tamam hata olsunda halen düzeltilmedi :)
kralkartal.net SMF 2.0.8

Özgür

Quote from: NoPasaran on October 01, 2008, 05:09:26 AM
Quote from: ЯocKayseri on September 29, 2008, 12:06:47 PM
Şöyle düşünmek gerek; sen forumu yükseltir yüksetmez farkına vardın mı üye onaylanama kısmının ? tabiki hayır onlarda insan sonuçta. Ama tema konusunu ben hiç bilmiyorum bende butonlar hep normaldi.

Ben forumuma üyelik onaysız üye almıyorum :D Günde 20 kişi üye olur o yüzden farketmem yükseltmeden 5 dk sonra oldu :D

Tamam hata olsunda halen düzeltilmedi :)

Üye onaylama olayı çözüldü nerde yazdım hatırlamıyorum ama burda biryere yazmıştım çözümünüde. Bulursam tekrar yazarım bu konuya.

edit:

Sources/ManageMembers.php, line 113

$context['activation_numbers'][$row['is_activated']] = $row['totalMembers'];

burdaki  $row['totalMembers'];

$row['total_members'] olmalıymış.
So Long

Özgür

smf 2 kararlı sürümde admin panelinden dil dosyalarını da tema dosyaları gibi düzenleyebileceğimiz bir şekilde çıkarsalar... =( yada eğer kullandığımız dilde değişiklik yapmıyorsa kurulan mod dil dosyasının en sonuna filan eklenecek şekilde ayarlanabilse tam süper olur..
So Long

NoPasaran

Temalar nereden düzenleniyor ?

Bi ben bulamadım bunu :D

Düzenleme var ama tıklanmıyor dosyalara :) Dosya izinleri ile mi alakalı acaba

Birde default tema yok düzenlede :)
kralkartal.net SMF 2.0.8

Özgür

Quote from: NoPasaran on October 02, 2008, 09:51:12 AM
Temalar nereden düzenleniyor ?

Bi ben bulamadım bunu :D

Düzenleme var ama tıklanmıyor dosyalara :) Dosya izinleri ile mi alakalı acaba

Birde default tema yok düzenlede :)

Evet büyük ihtimalle 777 yapman gerek dosyaları. Ordan hiç tema düzenlemedim ben pek bir bilgim yok bu konuda (: ama izinlerden dolayıdır. defaultta belki ondandır. Tema düzenlemeyi kullanmıyorum ama dil dosyaları aşırı işime yarar :p
So Long

NoPasaran

Dil süper olur kesinlikle :D

En iyisi FTP den düzeltmek boşver hiç girme bu 777 durumlarına :D

Başka forumuma mybb kurdum ayrıca :) SMF 2 kesinlikle tekrar gözden geçirilmeli, çok daha iyisi olmalıymış..

bunuda bir eleştiri olarak sunayım..
kralkartal.net SMF 2.0.8

Özgür

Smf 2.0 rc1 kullanan bir site gördüm sanırım charterlar için dağıtıldı yeni sürüm.

http://smf-media.com/community/
So Long

Yağız...

Sanırım Dragooon beta testers ekibinde.  Oradan indirip kurmuş olmalı. Charter olan bir arkadaşıma sordum, daha dağıtılmamış.

Özgür

Hımm. Default tema olmadığı için site, pek birşey anlayamıyoruz ama profil bölümüde admin menüsü gibi scriptle yapılmış. Gördüğüm tek değişiklik bu. Ama rc1 olması güzel beta 5 çıkmayıp rc1 çıkması iyi yani. beta testerlardan sonra charterlara veriliyor sanırsam(??)  geçen sefer charterlardan 15-20 gün sonrada genel olarak yayınlanmıştı nerden baksan bir iki ay var öyleyse :p
So Long

c a g a t a y

Arkadaslar cümleten merhaba

1.1.5 olan sürümümü 1.1.6 ya yükseltmek istiyorum...Bu yükseltme islemine yardim edecek manuel bir anlatim var mi? SMF nin 116 download bölümünde böyle bir sey bulamadim

1. 5 de cok sorunlar yasadim yasiyorum. 6 da da yasayacakmiyim bilmiyorum. (En son yasadigim sorun hala halledemedim: Bazi uyeler OM göndermek istediginde INTERNAL SERVER ERROR aliyor ama ÖM leri gidiyor)
2. 5 icin yükledigim onca mod gidecek 6 icin yeniden modlari tek tek kimisini manuel yükleyecegim
3. Bu sürüm yükseltmeler her 3-4 ayda bir olacak gibi. Her 3-4 ayda bir forumu sil bastan yenile isin yoksa

Selamlar

NoPasaran

Sürüm yükseltmeden önce bende forum klasorunun hepsini alt dosyaları ile birlikte 777 izinlerine ayarlayın

basın yüklensin :)

Yada sorun varsa..

Sil baştan kur çağatay..veritabanınada bir bakım onarım yap

Başkada sorun olmaması lazım
kralkartal.net SMF 2.0.8

c a g a t a y

Yagiz
Cevapladigin icin tesekkürler ama sanirim yanlis anlasildim

5 den 6 ya gecisi adim adim anlatan bir sey ariyorum özetle

Selamlar

[SiNaN]

http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=260145.0;attach=67663

Yukarıdaki bağlantıdaki paketi indirin. Admin Paneli >> Paketler bölümünden modifikasyon kurar gibi paketi kurun. Mevcut modifikasyonlarınıza ve kod değişikliklerinize dokunmayacaktır.

Kurulum sırasında bazı dosyalarda hata verecek olursa, bu konudaki elle kurulum yardımıyla o dosyadaki değişiklikler elle yapılır, kuruluma hataya rağmen devam edilerek elle düzeltilen dosya kullanılabilir.

Quote from: [SiNaN] on September 07, 2008, 06:37:47 PM
Simple Machines, SMF 1.1.6 sürümünü duyurmaktan mutluluk duyar. Bu sürümde 1.1.5'de bulunan bazı hatalar ve bir güvenlik açığı giderildi. Açık her ne kadar büyük oranda Windows sunucular üzerindeki SMF kurulumlarını etkiliyor olsada, bütün kullanıcılarımızın en kısa zamanda forumlarını güncellemelerini tavsiye ediyoruz.

Güncellemek için yeterli bir sebep sanırım.

Her zaman duyurulardaki ilk mesajları dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum. Birçok sorunuza cevap bulabilirsiniz.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

c a g a t a y

15.     Değişiklik Yapılacak     ./Sources/Subs-Auth.php     Test Başarısız

bir tek bunda hata veriyor
bunu da manuel yapmayi deneyecegim bakalim olacak mi?

c a g a t a y

<search for>
session_id(strtolower(md5(uniqid(rand(), true))));
</search for>

<replace>
session_id(strtolower(md5(uniqid(mt_rand(), true))));
</replace>

burasi haric hepsini manuel yapabiliyorum
Bunu bulamadim ve YAPAMIYORUM  :(

[SiNaN]

Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

c a g a t a y