Advertisement:

Author Topic: [Mod per Smf] Mesazh per antaret qe nuk kane postuar akoma ne forum  (Read 7931 times)

babjusi

  • Guest
Link to Mod

Ky modifikim do te bej te mundur qe te shfaqni nje mesazh vetem per te gjithe ata antare qe nuk kane postuar akoma ne forumin tuaj. Mesazhi do ju shfaqet atyre ne krye te postimit te pare te cdo teme si nje kujtese dhe inkurajim per te bere edhe ata aktive

Modifikimin muna ta konfiguroni te paneli i adminit-Features and Options-Basic Features ku jane shtuar 2 opsione te reja. Njeri eshte per ta aktivizuar apo deaktivizuar modifikimin dhe opsioni tjeter eshte ku mund te shkruani mesazhin edhe ne gjuhen shqipe qe do te deshironit te shfaqej per antaret pa asnje postim.

Per te patur nje ide me te qarte per mofifikimin, jeni te lutur te shikoni imazhet qe jane bashkangjitur me poshte  :)