• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

I'm seriously going to need some help...

Started by Mr. Owl, October 11, 2008, 01:21:28 PM

Previous topic - Next topic

Mr. Owl

October 11, 2008, 01:21:28 PM Last Edit: October 11, 2008, 01:23:37 PM by Mr. Owl
On my forum -not going to post the link- whenever I'm trying to post a topic it leads me to: index.php?action=post2;start=0;board=1

It even happens with replying, just a little different. What the bloody hell is wrong and how can I fix it? (when I go to the link it ends up as a blank page)

Thanks,
A-one, a-two-hoo!, a-three. A-three.

Mr. Owl - the wisest of them all.

DirtRider

A-one, a-two-hoo!, a-three. A-three.

Mr. Owl - needs to post a link.
  :D
http://www.triumphtalk.com

"The real question is not whether machines think but whether men do. "

Mr. Owl

Quote from: DirtRider on October 11, 2008, 01:27:14 PM
A-one, a-two-hoo!, a-three. A-three.

Mr. Owl - needs to post a link.
  :D
It's my administration forum, no thanks. :/

SlammedDime

Well we can't really do much to help without a link to your board and a test account to test with.
SlammedDime
Former Lead Customizer
BitBucket Projects
GeekStorage.com Hosting
                      My Mods
SimpleSEF
Ajax Quick Reply
Sitemap
more...
                     

Mr. Owl

Quote from: SlammedDime on October 11, 2008, 01:46:04 PM
Well we can't really do much to help without a link to your board and a test account to test with.

Oh, lets try and see what I can do...

Mr. Owl

I believe there's a huge database error, when I logged out the whole forum went blank. :/

ThorstenE

Sounds like a destroyed Sources/LogInOut.php..

Make a backup from that file (or rename it), then download a fresh SMF 2.0 Beta 4 from our downloads page, extract the archive and upload the Sources/LogInOut.php via FTP ..

Then test again..

Mr. Owl

Quote from: TE on October 11, 2008, 02:04:38 PM
Sounds like a destroyed Sources/LogInOut.php..

Make a backup from that file (or rename it), then download a fresh SMF 2.0 Beta 4 from our downloads page, extract the archive and upload the Sources/LogInOut.php via FTP ..

Then test again..
I don't believe that's the only corrupted file... :/

ThorstenE

you also can re-upload all forum files (without Settings.php) but you will loose all changes to those files (made by mods or manually)..

Advertisement: