News:

Want to get involved in developing SMF? Why not lend a hand on our GitHub!

Main Menu

SMF 1.1.7 Çıktı

Started by Yağız..., November 07, 2008, 05:33:09 PM

Previous topic - Next topic

horozzi

yazılabilirlik konusunu aştım ama hata verdi resim koydum.

hxxp:img229.imageshack.us/my.php?image=adszkm6.jpg [nonactive]

SoNSuZLuKC

Packages klasorunun icinde temp diye bir klasor olustur ve icine herhangi bir resim dosyasi at ve klasor iznini 777 olarak ayarlayip paketi yeniden yuklemeyi dene.

horozzi

dediğini yaptım kardeş paketi yüklüyo gözükyo hatta sonunda yüklendi de dedi ama yine 1.6 gözüküyor  smf sitesinden zip olarak indirip yolladım site üzerinden bu seferde paket geçerli değil ya da sorun var diyor??

Necro_mancer

Ben hala 1.1.2 kullanıyorum bunu 1.1.7 veya 2 ye yükseltmek için hangi yükseltme paketini kullanmam gerekiyor.1.1.6 dan upgrade paketini kullanabilirmiyim.

Necro_mancer

emrex2

acemi

1.1.4 kullanıyorum 1.1.7 geçmek için paket olarak yüklemem yeterlimi yoksa manuel mi kurmam gerekecek

Allopa

Arkadşlar ben güncellemeyi yaptım ancak şöyle bir sorunum var. Üyelerin profillerine, tema ayarlarına profilde ki tema değiştirme bölümlerine girmek istediğimde açılmıyor sitenin ana sayfasına yönleniyor bu ne gibi bir sorun olabilir. Güncellemeden önceki dosyaları geri yüklediğimde sorun oratadan kalkıyor.
Not: Güncellemeyi manuel yaptım

Çözdüm arkadaşlar hata QueryString.php dosyasındaymış
Sağlıklı zayıflama, Zayıflama yöntemleri , Hızlı zayıflama, diyet programları

kurtunluler

Quote from: acemi on December 19, 2008, 02:15:50 PM
1.1.4 kullanıyorum 1.1.7 geçmek için paket olarak yüklemem yeterlimi yoksa manuel mi kurmam gerekecek

Aynı soruyu ben soracaktım.Birde bu destek için yazılan mesajlar karışık forum yönetisi arkadaşlardan ricam açıklayıcı bir güncelleme metni hazırlayıp yayınlarmısınız ?

Yağız...

5 - 6 mesaj önce aynı soru sorulmuş. Oraya bakabilirsiniz.

acemi

denilen ve yazılan herşeyi uyguluyorum fakat 1.1.7 geçişini yapamıyorum ya bahsedilen dosya adları yada kodları çakışıyor bu konuda msn destek alabilceğim biri varmı yada farklı bir yol gösteren

cikoo19

Quote from: NoPasaran on November 08, 2008, 06:07:48 AM
1 sn sürmüyor güncelleme neden zor görünüyor ki..

Ben eskiden her güncellemeyi elle yapmak zrundaydım sistem hata veriyordu

Şimdi güncelleme öncesi 777 yapıyorum dosya izinleri o zaman sorun olmuyor :)

dostum hangi dosyaları 777 yapıyorsun ben nerdeyse tüm dosyaları 777 yaptığım halde hala yazma izniniz yok diyor ftp den de yaptım plask paneldende 777 yaptım tüm dosyaları ama tam olarak hangi dosyalara verilecek acaba

kostad.org

Sitenin download bölümünden 1.1.7 large upgrade dosyasını indirip bu dosyaları sitemize tamamen atıp, upgrade.php yi çalıştırdığımızda upgrade işlemi olmazmı acaba.

Yağız...

Evet, olur. Neden sordunuz?

cikoo19

olur ama mod kurduysanız dikkatli olun

kostad.org

yok ben daha evvel 3 ay kadar önce 1.1.5 kurmuştum ama siteyi açmamıştık, şimdi açmamız gerekti forumu , bende bakayım güncelleme varmı dedimde o şekilde dosyaları upload ediyorum şimdi. Bu yöntemden bahsedilmemiş burada da o nedenle sorayım dedim. Eklenti şuan yok o halde problem olmaz. Sitemiz siyasi içerikli olacak, bu nedenle hack konusu çok önemli, acaba 1.1.7 mi daha iyidir. yoksa 2.0 mı ?

cikoo19

mod yuklemediğine göre sorun yok yukleye bilirsin sürüm knusuna gelincede her zaman yeni güncellemeleri yuklersen sorun olmaz güncellemeler genelde acık kapatmak içindir

1.1.7 mi 2.0 mı deişsin kullanıcılar genelde 1.1.7 kullanıyor ama 2.0 kullananda az değil

Yağız...

1.1.7 sürümünü kullanın. 2.0 kararlı sürümü daha çıkmadı. Hala bazı hatalar var.

acemi

1.1.7 versiyonu hayal olarakmı bakmam lazım artık

Advertisement: