• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Alt Bölümleri Alt Alta Sıralama

Started by Yağız..., November 08, 2008, 08:46:39 AM

Previous topic - Next topic

Yağız...

November 08, 2008, 08:46:39 AM Last Edit: March 12, 2012, 03:35:23 PM by Yağız...
2.0 Final sürümleri için:
BoardIndex.template.php'de bulun:
<tr id="board_', $board['id'], '_children">
<td colspan="3" class="children windowbg">
<strong>', $txt['parent_boards'], '</strong>: ', implode(', ', $children), '
</td>
</tr>';

Değiştirin:
<tr id="board_', $board['id'], '_children">
<td colspan="3" class="children windowbg">
<table>
<tr>';

foreach ($children as $key => $child)
{
if ($key % 2 == 0 && $key != 0)
echo '
</tr>
<tr>';

echo '
<td style="padding-left: 10px;">', $child, '</td>';
}

echo '
</tr>
</table>
</td>
</tr>';

Sütunları fazlalaştırmak için:
    Değiştirdiğiniz kodun içerisinde bulunan if ($key % 2 == 0 && $key != 0) kodundaki 2 değerini, istediğiniz değerle değiştirin.




1.1.x sürümleri için:
BoardIndex.template.php'de bulun:
foreach ($board['children'] as $child)
                    {
                            $child['link'] = '<a href="' . $child['href'] . '" title="' . ($child['new'] ? $txt[333] : $txt[334]) . ' (' . $txt[330] . ': ' . $child['topics'] . ', ' . $txt[21] . ': ' . $child['posts'] . ')">' . $child['name'] . '</a>';
                            $children[] = $child['new'] ? '<b>' . $child['link'] . '</b>' : $child['link'];
                    }

                    echo '
            <tr>
                <td colspan="3" class="windowbg', !empty($settings['seperate_sticky_lock']) ? '3' : '', '">
                    <span class="smalltext"><b>', $txt['parent_boards'], '</b>: ', implode(', ', $children), '</span>
                </td>

Değiştirin:
foreach ($board['children'] as $child)
                    {
                            $child['link'] = '<a href="' . $child['href'] . '" title="' . ($child['new'] ? $txt[333] : $txt[334]) . ' (' . $txt[330] . ': ' . $child['topics'] . ', ' . $txt[21] . ': ' . $child['posts'] . ')">' . $child['name'] . '</a>';
                            $children[] = $child['new'] ? '<img src="' . $settings['images_url'] . '/on.gif" alt="' . $txt[333] . '" width="15" height="15" style="vertical-align: middle; margin-left: 2px;" /><b>' . $child['link'] . '</b>' : '<img src="' . $settings['images_url'] . '/off.gif" alt="' . $txt[334] . '" width="15" height="15" style="vertical-align: middle; margin-right: 2px;" />' . $child['link'];
                    }

                    echo '
            <tr>
                <td colspan="3" class="windowbg', !empty($settings['seperate_sticky_lock']) ? '3' : '', '">
                    <table>
                        <tr>';

                    foreach ($children as $key => $child)
                    {
                        if ($key % 2 == 0 && $key != 0)
                            echo '
                        </tr>
                        <tr>';

                        echo '
                            <td style="padding-left: 10px;"><span class="smalltext">', $child, '</span></td>';
                    }

                        echo '
                        </tr>
                    </table>
                </td>

Sütunları fazlalaştırmak için:
   Değiştirdiğiniz kodun içerisinde bulunan if ($key % 2 == 0 && $key != 0) kodundaki 2 değerini, istediğiniz değerle değiştirin.

Tenma'ya teşekkürler.

Minare

O güzel Râsulu Yesrip yolunda
Hicret coşkusuyla aramalısın
Ayrılık Anne'den Baba'dan Yâr'dan
Ezelden geçerek kavuşmalısın

http://www.meryemce.biz

yemzet

anlatım çok güzel teşekkür ediyorum, bunun acaba 2.0 versiyonu için olanı yok mu ?

Yağız...

Malesef. En yakın zamanda yapmaya çalışacağım.

yemzet

aslında bu kodlar oluyyor ama ortaya şöyle bir hata çıkıyor,

1 İleti
1 Konu  Son İleti Gönderen: Yönetici

şeklindeki sütunlardaki yazılar kayboluyor.

Gökhan | Brestgerfich

Yağız ilgilenicem derse ilgilenir ;) Sabretmekte fayda var yemzet..

$$$_erenkoy

yağız hocam ben bunları kendi temamda denedim hem 3lü hem 4lü ama olmadı
acaba diğer temalar için farklı birşeyler mi yapmak gerekiyor


Yağız...

Bulun:
<td colspan="3" class="windowbg', !empty($settings['seperate_sticky_lock']) ? '3' : '', '">
Değiştirin:
<td colspan="5" class="windowbg', !empty($settings['seperate_sticky_lock']) ? '3' : '', '">


Yağız...


grafitus

Yağız abi 2şerli sütunlu yapsan bunu ???

Yağız...


gurbetci

<td colspan="5" class="windowbg', !empty($settings['seperate_sticky_lock']) ? '3' : '', '">

usta "0"  yaptim hatta kalkti..

Pekala baslarina nasil resim ekleriz?

Gökhan | Brestgerfich


Yağız...

Quote from: gurbetci on December 28, 2008, 10:41:04 AM
<td colspan="5" class="windowbg', !empty($settings['seperate_sticky_lock']) ? '3' : '', '">

usta "0"  yaptim hatta kalkti..

Pekala baslarina nasil resim ekleriz?
Bulun:
                     $children[] = $child['new'] ? '<b>' . $child['link'] . '</b>' : $child['link'];
Değiştirin:
                     $children[] = $child['new'] ? '<img style="margin-right:5px;" src="' . $settings['images_url'] . '/onk.gif" alt="' . $txt[333] . '"/><b>' . $child['link'] . '</b>' : '<img style="margin-right:5px;" src="' . $settings['images_url'] . '/offk.gif" alt="' . $txt[334] . '"/>' . $child['link'];
Yeni mesaj varken onk.gif, yokken offk.gif gözükür. Ona göre images klasörüne iki tane resim atın.

gurbetci


kral_89

ustam bu modu Vagabond teması uzerınde nasıl uygulucam pekı
yapıcam sızı yormucam ama anlatım
default ıcın
bu kodların aynısı da vagabond ta bulamıyorum
nasıl yapıcam kısa bı anlatım yapsanız fena olmaz ya
sımdıden cok tesekkurler :)

Yağız...


kral_89


Advertisement: