News:

SMF 2.1.6 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Problema cu inregistrarea de noi useri

Started by cdcosmin, September 23, 2009, 09:30:11 AM

Previous topic - Next topic

cdcosmin

Salut,

Am instalat ieri versiunea SMF 2.0 RC1.2 si am observat un comportament "ciudat" la inregistrarea de noi membri:
- daca este selectata limba engleza, userul nou primeste mail de activare cu link-ul pentru a-si activa contul, totul este ok;
- daca este selectata limba romana, userul primeste doar un mail GOL, cu titlul "Bine ai venit pe... (numele forumului)" si atat!

Problema se rezolva daca utilizatorul selecteaza sa i se retrimita mailul cu codul pentru activarea contului, mailul vine corect de data asta.

Are cineva idee unde ar fi problema?
Multumesc anticipat!

-=[Vyorel]=-

Din cate am inteles eu, tu ai traducerea in limba romana pentru SMF 2.0 RC1.2 , aceasta traducere nu este terminata 100%. Probabil, sunt unele fisiere gresite.

Seteaza forumul in limba engleza, si asteapta terminarea traducerii in limba romana pentru SMF 2.0 RC1.2
My mods for SMF - [6].

cdcosmin

Da, si eu m-am gandit la asta, de acolo cred ca si este, dar totusi, nu as vrea sa stau pana se termina traducerea de facut, am nevoie de chestia aia. Oricum o sa mai sap si eu intre timp.

Relyana

Buna cdcosmin si bun venit pe forumul Simple Machines !

Ce alte modificari ai instalat pe forumul tau ? Exista erori in logul de erori in panoul de administrator sau pe server ?

Am verificat si testat fisierul EmailTemplates.romanian.php si nu am observat nicio deosebire pe latura functionala intre versiunea originala in engleza si cea in limba romana. Mesajul de e-mail primit dupa inregistrarea unui cont de test  (in versiunea in limba romana) contine link-ul de activare.

Poti oferi mai multe detalii pentru identificarea cauzei problemei tale ?

In alta ordine de idei multumim pentru folosirea pachetului smf 2.0.x in limba romana. Nu ezita sa semnalezi orice problema ... numai asa putem corecta ce este de corectat. Faptul ca o traducere nu este inca 100 % finalizata nu inseamna ca nu trebuie sa fie utilizata deloc sau ca ar fi plina de erori (daca toata lumea ar gandi asa atunci nimeni nu ar mai folosi versiuni beta de smf, iar utilizatorii smf ar avea si mai mult de asteptat pana la lansarea versiunii finale). 

Relyana

Relyana

Quote from: Relyana on October 16, 2009, 01:18:44 PM
cdcosmin mai ai nevoie de ajutor ?

Se pare ca nu ... cdcosmin te rog sa marchezi acest subiect de discutie ca fiind nerezolvat daca mai ai probleme (si mai folosesti versiunea smf 2.0 RC1.2 si acum ) si sa ne oferi detalii suplimentare daca este cazul.

Advertisement: