• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Πρόβλημα με mods

Started by chiris, November 24, 2009, 05:38:25 AM

Previous topic - Next topic

chiris

Καλησπέρα σας

Έχω εγκαταστήσει την έκδοση 1,.1.10 με user control panel mod στα ελληνικά!

Όταν περνάω άλλο template συμβατό με έκδοση 1.1.10 smf δεν δουλεύει το user control panel mod αλλα που βγάζει το κανονικό προφίλ.

Να ενημερώσω ότι δουλεύει μονο στην default Template του smf ενώ στην διαχείριση του καινούριου template το βλέπω κανονικά το mod UserCp.

Ίσος να έχω κάνει κάποιο λάθος γιατί δεν νομίζω ότι τα mod είναι φτιαγμένα μονο για το default template του smf!

Ευχάριστο.

chiris

Λύθηκε το πρόβλημα!

Αντέγραψα όλο το index.template από το default theme στο δικό μου και δουλεύουν όλα καλά!

agridoc

Σε περίπτωση που κάποιο mod χρειάζεται αλλαγές σε αρχεία εμφάνισης, η εγκατάσταση του θα τις κάνει στα αρχεία της default εμφάνισης.

Οι πρόσθετες εμφανίσεις διαφοροποιούνται συνήθως με το index.template.php, το style.css και γραφικά, σπανιώτερα και με άλλα templates. Οταν εγκατασταθεί mod που κάνει αλλαγές στα αρχεία όπου η εμφάνιση διαφοροποιείται από την default, θα χρειαστούν ανάλογες τροποποιήσεις στα αρχεία αυτά για να λειτουργεί το mod σωστά και με αυτή την εμφάνιση.

Η αντιγραφή του index.template,php από την default σε άλλη εμφάνιση δεν είναι σωστή τακτική. Θα χαθούν διαφοροποιήσεις της εμφάνισης και ίσως προκύψουν λάθη, ανάλογα με την εμφάνιση.
  For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod
Δeν αφιερώνω χρόνο για μηνύματα σε greeklish.

nikan

Η εύκολη λύση δημιουργεί σχεδόν πάντα προβλήματα.
Αν κάνεις σύγκριση του κώδικα μεταξύ των δυο αρχείων πριν από εγκατάσταση και τα βρεις ίδια τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψει.
Σε αντίθετη περίπτωση θα παρουσιαστούν αυτά που είπε και ο agridoc.

Advertisement: