Advertisement:

Author Topic: Pershendetje, a mund ta instaloi gjuhen shqipe ne verisoni 2.0 RC2 ?  (Read 16905 times)

Offline F@RUK S

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
a mund ta instaloi gjuhen shqipe ne verisoni 2.0 RC2 sepse atje po e shoh qe egziton vetem per 1.11

Offline miri13

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • My family
    • Devolli.net
Re: Pershendetje, a mund ta instaloi gjuhen shqipe ne verisoni 2.0 RC2 ?
« Reply #1 on: February 18, 2010, 03:40:00 PM »
Po si jo mund ta instaloni gjuhen shqipe ne forum po ne fillim duhet perkethyer ajo gjuhe se ajo qe ndollet ne keto momente fuksjonon 50% dhe nuk te rekomandoj ta perdoresh.ne qofte se ke durim dhe mer gjuhen Anglisht dhe e perkethen ne shqip do jesh i pari qe ke version te plote ne gjuhen shqipe.gjith te mirat miri13