News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.

Main Menu

Adk Portal

Started by lucas-ruroken, March 06, 2010, 06:19:55 AM

Previous topic - Next topic

tommytoxen


ihateregister

When running latest version of SMF (2.0.4), and latest version of Adk Portal (2.1.1), I get;

Script: hxxp:mywebsite.com/smf/db_install_adkportal.php [nonactive]

[ Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /httpdocs/smf/db_install_adkportal.php on line 1044 ]
Table 'smf_kda.smf_adk_settings' doesn't exist.

Apache 2.2.15
PHP 5.3.3
MySQL 5.1.67

I ran whoami, and then set chown to the same user, and chmod to 777. Help?

^HeRaCLeS^

In file db_install_adkportal.php

replace:

addAdkPermissions(&$permissions);

with:
addAdkPermissions($permissions);
^HeRaCLeS^
*¤×• Ni te molestes en enviarme un Mp porque el soporte lo doy solo por el foro •×¤*


SMFPersonal

ihateregister

Quote from: ^HeRaCLeS^ on March 04, 2013, 05:18:20 PM
In file db_install_adkportal.php

replace:

addAdkPermissions(&$permissions);

with:
addAdkPermissions($permissions);

Warning gone, but still "Table 'myforum.smf_adk_settings' doesn't exist"

^HeRaCLeS^

^HeRaCLeS^
*¤×• Ni te molestes en enviarme un Mp porque el soporte lo doy solo por el foro •×¤*


SMFPersonal

ihateregister

#905
Quote from: ^HeRaCLeS^ on March 04, 2013, 06:08:37 PM
The other changes were made?

Yes. All of them. Why wont it just create the SQL tables?

Edit: I can see the bug has something to do with SSI.php

Fixed it. The installer is stupid. Fix for latest version as of my previous post:

You have to use the Stock SSI.php file.
Then install (which showed me a blank page, even though I have php.ini setup to not supress errors. I'm assuming faulty logic where it returns success or failure.)
Then replace stock SSI.php with the modified version for ADP Portal.
Fixed.

Edit 2: If you run the blank page more than once, it will dumbly duplicate the blocks on your page.

Deniz_Denizli

ADK Portal Turkish language pack is available in the latest version I wonder

^HeRaCLeS^

^HeRaCLeS^
*¤×• Ni te molestes en enviarme un Mp porque el soporte lo doy solo por el foro •×¤*


SMFPersonal

Deniz_Denizli

Quote from: ^HeRaCLeS^ on April 01, 2013, 10:23:30 PM
No. There are no translators.  :'(

Thank you, My Master Translator is making the different meanings of the subject I care a friend

Thomas_fkc

Is it possible to delete shouts, in the shoutbox ?

^HeRaCLeS^

yes! Since the configuration of the shoutbox
^HeRaCLeS^
*¤×• Ni te molestes en enviarme un Mp porque el soporte lo doy solo por el foro •×¤*


SMFPersonal

Thomas_fkc

Quote from: ^HeRaCLeS^ on April 08, 2013, 03:07:23 PM
yes! Since the configuration of the shoutbox
I see just the option "delete all shouts message" ..
I can't delete just 1 message ? (or 2 or 3 ..)

^HeRaCLeS^

Yes, in index.php?action=adk_shoutbox or click in
^HeRaCLeS^
*¤×• Ni te molestes en enviarme un Mp porque el soporte lo doy solo por el foro •×¤*


SMFPersonal

Thomas_fkc


InsaneMustang

I would be interested in finding out if there is a way to have the blocks display on the front page, but have the forum index load in the center, not blocks of any kind.  I tried to do a block with an iframe linked to the forums, but then it displays the top banner and links again....

^HeRaCLeS^

^HeRaCLeS^
*¤×• Ni te molestes en enviarme un Mp porque el soporte lo doy solo por el foro •×¤*


SMFPersonal

Jeremy M.

I have installed this mod. I absolutely love it. However, My menu at the top, i see a button called "Forum". . . I want to change the color of "Forum" to the color red. Can someone help me with this?

^HeRaCLeS^

Add at end of file "index.css"


li#button_forum span {
    color: red;
}
^HeRaCLeS^
*¤×• Ni te molestes en enviarme un Mp porque el soporte lo doy solo por el foro •×¤*


SMFPersonal

InsaneMustang

Quote from: ^HeRaCLeS^ on April 16, 2013, 02:43:39 PM
enable forum blocks.
disable portal.

Thank you for your reply, but could you be just a tad more specific?  I have the portal disabled, but none of the block appear.

Jeremy M.

Quote from: ^HeRaCLeS^ on April 16, 2013, 11:18:37 PM
Add at end of file "index.css"


li#button_forum span {
    color: red;
}


Thanks!  Worked perfectly!!!!!

Advertisement: