News:

SMF 2.1.3 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Google Analytics!

Started by DoDouLiS, June 09, 2010, 02:32:03 PM

Previous topic - Next topic

DoDouLiS

Έκανα εγγραφή στο google analytics και μου έδωσε έναν κώδικα απο το site.. σε ποιό σημείο το βάζω??


DONE!

andy12gr

Πρωτα πρεπει να εγκαταστησεις το mod http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2210

DoDouLiS

Χωρις να κανω εγκατασταση το mod δεν γινεται?

skiper_

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση mod
Άνοιξε το template του theme που χρησιμοποιείς και πριν το
 
</body></html>';
}


Τοποθέτησε το κώδικα του google

visualuser

παω να βαλω τον κωδικα,
στο index.template.php πριν απο το </body></html>';
και δεν δουλευει καθολου η σελιδα....


κανω κατι λαθος?

vkot

Δείξε μας τον κώδικα...
For specialized SMF installation/customization, Web Development, Linux Server Administration, click here.
Για εξειδικευμένες υπηρεσίες στα παραπάνω, πατήστε εδώ.

visualuser

πηγα εδω,


/public_html/forum/Themes/classic
και ανοιγω αυτο,
index.template.php


και παω καπου εδω,




// Show the load time?
   if ($context['show_load_time'])
      echo '
   <div align="center" class="smalltext">
      ', $txt['smf301'], $context['load_time'], $txt['smf302'], $context['load_queries'], $txt['smf302b'], '
   </div>';

   // The following will be used to let the user know that some AJAX process is running
   echo '
   <div id="ajax_in_progress" style="display: none;', $context['browser']['is_ie'] && !$context['browser']['is_ie7'] ? 'position: absolute;' : '', '">', $txt['ajax_in_progress'], '</div>';
   
   // And then we're done!
   echo '
</body>
</html>';

}

// Show a linktree.  This is that thing that shows "My Community | General Category | General Discussion"..
function theme_linktree()
{
   global $context, $settings, $options;

   // Folder style or inline?  Inline has a smaller font.
   echo '<span class="nav"', $settings['linktree_inline'] ? ' style="font-size: smaller;"' : '', '>';

   // Each tree item has a URL and name.  Some may have extra_before and extra_after.
   foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
   {
      // Show the | | |-[] Folders.
      if (!$settings['linktree_inline'])







(δεν ξερω να βαζω κωδικα αλλιως)



προφανως αναφερεις να το βαλω πριν το bold σωστα?

vkot

Quote from: visualuser on August 27, 2010, 02:30:01 AM
παω να βαλω τον κωδικα,

Σε αυτον τον κώδικα αναφέρομαι, του google.
For specialized SMF installation/customization, Web Development, Linux Server Administration, click here.
Για εξειδικευμένες υπηρεσίες στα παραπάνω, πατήστε εδώ.

visualuser

Quote from: vkot on August 27, 2010, 06:28:59 AM
Quote from: visualuser on August 27, 2010, 02:30:01 AM
παω να βαλω τον κωδικα,

Σε αυτον τον κώδικα αναφέρομαι, του google.


ααααα σορρυ.....



<script type="text/javascript">

  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-18214904-1']);
  _gaq.push(['_trackPageview']);

  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();

</script>

vkot

Όπως το φαντάστηκα, το πρόβλημα είναι στα εισαγωγικά/quotes. Χρησιμοποίησε τον κώδικα όπως τον τροποποίησα:

<script type=\"text/javascript\">

  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push([\'_setAccount\', \'UA-18214904-1\']);
  _gaq.push([\'_trackPageview\']);

  (function() {
    var ga = document.createElement(\'script\'); ga.type = \'text/javascript\'; ga.async = true;
    ga.src = (\'https:\' == document.location.protocol ? \'https://ssl\' : \'http://www\') + \'.google-analytics.com/ga.js\';
    var s = document.getElementsByTagName(\'script\')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();

</script>
For specialized SMF installation/customization, Web Development, Linux Server Administration, click here.
Για εξειδικευμένες υπηρεσίες στα παραπάνω, πατήστε εδώ.

visualuser

για δες.....

θα το δοκιμασω το βραδυ και θα σου πω,
γιατι απο την δουλεια με κοβει το firewall και δεν μπαινω στο σερβερ.

Advertisement: