News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Cvek

Samo da nije ko u Crnoj Gori :) Pricaju da nista ne smes svoje da doneses i da sve moras damo da  iznajmis. Svaki dan iznajmljujes neke stolice njihove i sta ja znam i sve je po 10 evra -.- Ejjj :)

Cola-Coca

Evo ovako .. malo sam citao o turizmu sto pisete i zakljucio sam da Crna Gora ustvari tjera na taj nacin turiste. Fali im profesionalizam za turizam i nesvacaju da abnormalno visokim cjenama ustvari tjeraju ljude i tako za par sezona nikoga im nece biti onda ce se sigurno pitati "Zasto nama nitko nedolazi na more?"

Oni izgleda nerazumju da svi mi zivimo u istome svjetu i da nikoga danas nemozes tek tako vuc za nos a da taj kojeg vuces ne primjeti.

Ja predlazem "Brac - Bol" bio sam par puta na ljetovanju i mogu vam reci da sam skroz zadovoljan sa uljudnosti i sa nacinom kako se pristupa domacem i stranom turistu. Je da su cjene malo vise (duple) ali vjerujete nisu troduple ili cetveroduple.

PS (Ako tko zeli ici na Brab - Bol nek se javi na PM imam prijatelja koji iznajmljuje apartmane a ujedno i prodaje hosting pakete, domene)  ;)
I LOVE SMF

Cola-Coca

I LOVE SMF

Zuća

Quote from: steven80 on June 27, 2011, 11:12:13 AM

zasto moramo da gledamo ove gluposti....srbi,hrvati,bosanci,crnogorci su jedan narod ,kojeg nazalost zapadna politika odvaja....i stvara netrpeljivost

Cola-Coca

zasto moramo da gledamo ove gluposti....srbi,hrvati,bosanci,crnogorci su jedan narod ,kojeg nazalost zapadna politika odvaja....i stvara netrpeljivost

Pa ako ti smeta ti negledaj. Ovo su smjesne slike ali nevidis KINEZE brate na slici. A joj sve ti treba crtat cini mi se da bi svatio.
I LOVE SMF

▓▒RapidBelgrade▒▓

pa i nisu neke smesne slike al nema veze....   

btw  jel skinuo neko firefox 5.0 ?   kakav je? 

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/fx/

My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

Skipper.

Ja sam nadogradio ff4. Nisam primetio neke velike razlike.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Cvek

Quote from: Skipper. on June 27, 2011, 12:37:26 PM
Ja sam nadogradio ff4. Nisam primetio neke velike razlike.
Nema razlike :)

dan555

Quote from: steven80 on June 27, 2011, 12:25:18 PM

Pa ako ti smeta ti negledaj. Ovo su smjesne slike ali nevidis KINEZE brate na slici. A joj sve ti treba crtat cini mi se da bi svatio.
Kinezi ili Japanci?

Skipper.

Danas google odradio update page ranka. Jel se popravio nekom? Ja sam sa PR3 otišao na PR4  :)
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Madzgo

Ja sam mislio da google ima maximum page rank :o

Skipper.

Pa i ima. Njihov rank je valjda 10.

Skipper.

Urban Themes

Da li da predstavljam teme u potforum "Teme i Grafika" ili u onoj temi (topiku) gdje sam predstavio forum?

Dzonny

Ako je u pitanju tema a ne forum tj sadržaj, tematika diskusije o samom forumu, onda otvori temu u "teme i grafika".

Urban Themes

Ok..

Kako zbunjuje što je prevod  "theme" i "topic" isti (tema), auu :)

Cola-Coca

Ekipa nasao sam sajt koji ima teme iste kao u VBULLETINA naravno za verziju RC i 2.
Ovdje je DEMO:
http://www.skinmod.eu/team/index.html

Ako tko zeli imat SMF a da izgleda kao vbulletin prava stvar je.
I LOVE SMF

Dzonny

Urban Themes, ukoliko imaš neki predlog kako to da poboljšamo, izvoli :)

Urban Themes

Možemo mi sad smisliti 5-6 imena, kasno je, ljudi su se navikli..

Mada, ako ga promovišemo maksimalno...

Razmisliću malo..možda i da pitamo na SJA..

Advertisement: