News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Zuća

Quote from: steven80 on June 28, 2011, 04:10:23 PM
Ekipa nasao sam sajt koji ima teme iste kao u VBULLETINA naravno za verziju RC i 2.
Ovdje je DEMO:
http://www.skinmod.eu/team/index.html

Ako tko zeli imat SMF a da izgleda kao vbulletin prava stvar je.

ja sam ove teme koristio jos pre 4 - 5 meseci

Skipper.

Postoji li neki način da otkrijem izvor potencijalno malicioznog softvera na serveru? Neko mi je upao na forum i postavio mi skripte za sajt clicksor.net One se prikazuju samo na portalu. Ja sam skinuo ceo root folder na hard, skenirao ga i ništa nisam uspeo da pronađem. Takođe kontaktirao sam i podršku i oni su rekli da ništa nisu otkrili. Preverio sam sve fajlove d portala ručno ali takođe bez uspeha. Stvarno neznam više kako da tražim i gde da tražim da bih uklonio to. Šta god menjao njihove skripte i dalje su na portalu.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Dzonny

Siperu, potraži u index.php i index.template.php fajlu kodove koji pozivaju te skripte. Traži i iframe tag tu i u ostalim fajlovima :)

▓▒RapidBelgrade▒▓

skiper,  nama danas izgleda nije dan    lol     

ja cu morati da ovde prenocim posto nemam gde   ;D ;D ;D ;D

My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

Urban Themes

Hhahaha ;D

Praviću ti društvo, moram da skupim 10 postova da bih mogao da stavim avatar i signature :D

Cola-Coca

Quote from: Skipper. on June 28, 2011, 04:52:59 PM
Postoji li neki način da otkrijem izvor potencijalno malicioznog softvera na serveru? Neko mi je upao na forum i postavio mi skripte za sajt clicksor.net One se prikazuju samo na portalu. Ja sam skinuo ceo root folder na hard, skenirao ga i ništa nisam uspeo da pronađem. Takođe kontaktirao sam i podršku i oni su rekli da ništa nisu otkrili. Preverio sam sve fajlove d portala ručno ali takođe bez uspeha. Stvarno neznam više kako da tražim i gde da tražim da bih uklonio to. Šta god menjao njihove skripte i dalje su na portalu.

Postoji Antivirus od Cpanela mislim da se zove ClamAV tako nekako. Ako ti hoster na kojem se nalazis nije ugradio otvori im ticket i pitaj jih. Drugi prijedlog kada si vec spustio sve fajlove iz rotta probaj proc sa Antivirusom.
I LOVE SMF

Urban Themes

Već je skenirao sam:

Quote from: Skipper. on June 28, 2011, 04:52:59 PMJa sam skinuo ceo root folder na hard, skenirao ga i ništa nisam uspeo da pronađem.

▓▒RapidBelgrade▒▓

Quote from: Urban Themes on June 28, 2011, 05:21:38 PM
Hhahaha ;D

Praviću ti društvo, moram da skupim 10 postova da bih mogao da stavim avatar i signature :D

too    aj zezamo stevka celu noc...   ;D ;D ;D ;D    (joke) 

Zuća

jel zna neko mozda kako kada radim nesto na forumu da stavim kada se udje na forum da pise radovi u toku i da to bude index stranica ???

Urban Themes

Administracija >> Podešavanje >> Podešavanje Servera >> Opšte >> Omogući mod održavanja

▓▒RapidBelgrade▒▓

najgore ke kad napisem post i kliknem posalji a neko me pretekne    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

;D

Madzgo

;D

Pogotovo ako je post kilometarski ;D

Zuća

Quote from: Urban Themes on June 28, 2011, 05:36:00 PM
Administracija >> Podešavanje >> Podešavanje Servera >> Opšte >> Omogući mod održavanja

Tu ne mogu postaviti sliku preko celog "ekrana" ...kao npr kad je site u toku izrade

▓▒RapidBelgrade▒▓

mozes ako se razumes u php.....

sto imam potpis a a a a a    ;D

Dzonny

Aha, "stevko" je večeras na tapetu :)
Lepo, lepo, radujem se lepom filmu onda :D

Inače rapide, udeli nam nalog neki :)

Elem:

Madzgo

Quote from: ▓▒░RapidBelgrade░▒▓ on June 28, 2011, 05:47:12 PM
sto imam potpis a a a a a    ;D

hahha, a nijedan ne radi ;D ;D ;D

Gle, ne postoji template za maintenance mode (znam za ManageMaintenance, ali nije to to).. Svašta :)

Cola-Coca

Quote from: Dzonny on June 28, 2011, 05:49:13 PM
Aha, "stevko" je večeras na tapetu :)
Lepo, lepo, radujem se lepom filmu onda :D

Inače rapide, udeli nam nalog neki :)

Elem:

Pozdrav Dzonny sto si htjeo ovo reci s tim "stevko" je danas na tapetu?
I LOVE SMF

▓▒RapidBelgrade▒▓

Dzonny

Steven, pa samo citiram, pročitaj par postova iznad :)

Rapide, zahvaljujem duboko :P :)

Cola-Coca

Quote from: Dzonny on June 28, 2011, 06:15:26 PM
Steven, pa samo citiram, pročitaj par postova iznad :)

Rapide, zahvaljujem duboko :P :)

.. a to  ;)
inace necitam od rapida postove .. rjetko ih procitam
I LOVE SMF

Advertisement: