News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

holodoc

Quote from: Branko. on January 21, 2012, 03:53:06 PMOvaj moj šaljivi post je prošao test, nisam dobio ni jednu PM  :) i to me jako raduje.
Pa ko bi ti i poslao PM pored tvog potpisa? :)

Branko.

I to ti je tačno, toga se nisam sjetio.S mojim godinama nije ni čudo... :(
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Branko.

Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

holodoc

Gde je ova raja što se bavi piraterijom? :)

Ode vam i FileSonic. Prvo Megaupload, pa FileServe a evo ga i FileSonic. Ostaćete bez posla brzo motiku u ruke :)

batterydoc

Save the FREE Internet - the pressure is working!... SAY NO TO #SOPA and #PIPA

Izrazite svoj protest protiv cenzure interneta i potpišite peticiju  http://www.avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/?tta

8)

Dzonny

Uprpila se gospoda sa filesonic-a da su sledeći pa su zabranili share-ovanje fajlova. :)
Genijalno :P

Vidim u Poljskoj pokrenuli sopu i pipu, i najavili protest u Varšavi :D :P
A Anonimusi sutra valjda obaraju FB i yt :)

holodoc

Quote from: Dzonny on January 22, 2012, 06:28:58 PMA Anonimusi sutra valjda obaraju FB i yt :)
Joj kad počnu plave uniforme da kucaju na vrata klincima biće kuke i dreke :)

Madzgo

Pređoh hiljadu postova :)

Sad sam Sophist :D

Zuća

nije uopste fileserve otisao niti filesonic...nego su samo ugasili upload bez registracije...tako da...

Dzonny

Samo toliko :)

Ima li neko ovde forum/sajt registrovan pod nekom firmom, da ga priupitam nešto? :P

holodoc

Quote from: Present. on January 23, 2012, 10:13:44 AM
nije uopste fileserve otisao niti filesonic...nego su samo ugasili upload bez registracije...tako da...
Prvo su oba sajta ukinula svoj affiliate program a onda su ukinuli i deljenje fajlova tako da ne možeš da skineš bilo šta osim fajlova koje si ti lično uploadovao. I ne samo to nego su oba servisa počela sa masovnim banovanjem naloga za koje se utvrdi da su skidali veće količine piratskog materijala. Uklanjanje piratskog materijala ajde i da razumem ali iznenadno tretiranje korisnika koji su koristili servise za legalnu razmenu fajlova između zaposlenih ne mogu.

Ja bi rekao da su Filesonic i Fileserve završili sa svojom karijerom.

Dzonny

Blah ništa od rušenja fejsa danas, bedak :P

Skipper.

Zato Rusi opušteno rade kao da ništa nije bilo.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

batterydoc

Ako se bojite da ćete se udebljati -

pre obroka popijte čašicu rakije.

Rakija uklanja osećaj straha :)))

KaJzEr 283

Quote from: Dzonny on January 23, 2012, 12:39:13 PM
Blah ništa od rušenja fejsa danas, bedak :P
Pih ja sam cekao samo da ga sruse...

Zuća

Quote from: Skipper. on January 23, 2012, 01:40:10 PM
Zato Rusi opušteno rade kao da ništa nije bilo.

zato sto to nije amerika...i tamo se zna da i Putin fura pirateriju...

batterydoc

Šta ispadne kad se dogovore Srbi i Crnogorci ?

Pa, Hrvati.

Skipper.

Quote from: Present. on January 23, 2012, 02:12:02 PM
zato sto to nije amerika...i tamo se zna da i Putin fura pirateriju...
Oron banuje ako držiš warez kod njih. Oni su neprikosnoveni u svetu adulta i zato ih niko ne dira.
btw. jel ima neko od vas neku veću facebook fan stranicu i želi možda da je proda?
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Advertisement: