Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Chupko

Evo i ja se vratio posle 4-5 meseca :)Nisam imao racunar :)Zivi bili :D

Zuća

da li postoji neka tema slicna "babylon" za 2.0 ...ja sam pretrazio nisam nasao...?

Branko.

Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Zuća

Quote from: Branko. on February 13, 2012, 12:59:37 PM
Babylon Theme Option for v2.01

puste price samo i lazna obecanja od kojih nece biti nista...
napisano je jos u septembru ,rekao je da ce za par nedelja da azurira temu za 2.0.2 a proslo je skoro 5 meseci... ;D

SimpleGost

Dzonny

Niko nije obećao, a svi imamo svoje obaveze te niko nije ni obavezan da apdejtuje temu ili bilo šta ako ne stigne i nema volje. Ali bumpovanje teme tamo je ok za sad, videćemo šta ne napisati.
Inače i ja sam fan babylon teme :)

Zuća

spamuju samo...ovaj illori samo pise nesto ,a nikad konkretan odgovor da nam da...tako je za svaku temu :S
prave neke teme za pokemone...ja kad sam video na dupe sam pao.......... :laugh: 8)

Dzonny

Illori je žensko :P
Nisam upoznat sa temama za pokemone, ali ako lepo formulišeš pitanje dobićeš i odgovarajući odgovor, kako ovde, tako i na engleskom delu foruma.

fanSte-

Interesuje me da li neko moze da mi preporuci neki dobar besplatni hosting na koji ce raditi SMF tj na koji mi nece ugasiti forum. Do sada su mi 2 ugasili kazu zloupotreba?

Branko.

Ako bude zloupotrebe ugasiće ti svaki, čak i da je plaćen.Vjerovatno su ti rekli o kakvoj se vrsti zloupotrebe radi.
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

holodoc

"Dobro" i "besplatno" su dve reči koje obično ne idu jedna uz drugu. Ako ti je bitno da ne razmišljaš o tome kada će besplatni hosting provajderi da ti ugase nalog (iz ko zna kog razloga) ili da prisvoje njegov sadržaj (o da ta stavka stoji sakrivena u skoro svakom ugovoru kod besplatnih hosting provajdera) onda lepo investiraj u neki normalan (čitaj plaćeni) hosting pa udri.

Mada ono i plaćeni provajderi će ti "utepati" nalog ako se oglušiš o njihove uslove korišćenja.

Zuća

da li moze da bude bezbednosni rizik ako se u post ukljuci html ?

batterydoc

Ja sam kod UNIWEBHOSTING zadovoljan sam, a zadovoljstvo je 24(hosting)+8(domen) = 32 eu na godisnjem nivou.

8)

Dzonny

Zuca - html mogu koristiti samo admini, tako da nije sugurnosni rizik ako ga koristiš, dok god ne daješ administratorske privilegije nepoznatim ljudima.

Elem, kod uniwebhostinga sam bio pre par godina za vreme one famozne afere kada je na desetine ako ne i stotine sajtova puklo i kada su oni kao firma pukli, i od tada više nisam siguran u tu njihovu "ozbiljnost".

fanSte-

Quote from: fanSte- on February 13, 2012, 06:40:22 PM
Interesuje me da li neko moze da mi preporuci neki dobar besplatni hosting na koji ce raditi SMF tj na koji mi nece ugasiti forum. Do sada su mi 2 ugasili kazu zloupotreba?
Prvi put su me banovali:
QuoteDatabase u485552xxx_fanst shows that vBulletin or IP.Board is or was installed on this website. We do not allow these scripts to be hosted here for security and server performance reasons
Prvo sam probao vB ali sam ukapirao da nije to za mene :D pa sam onda tu instalirao smf...
Drugi SMF forum su mi iskljucili:
QuoteMass mail sending. We have detected that 39 email messages were sent at the same time from account fast5team.t50.us, which is not allowed as we risk to get our server IP address blacklisted
Sta im ovo znaci?? Da clanovi 4uma nesmiju da se dopisuju ili ovo nema veze sa SMF-om...

Dzonny

39 mejlova u isto vreme nije neka brojka, i to je sasvim normalno. Npr ako si slao masovna obaveštenja članovima, ili ako se neko pretplatio na neku temu (tj više ljudi) pa im je posle odgovora poslat svima mejl. To su standardne opcije koje smf koristi, te ti svakako savetujem da uzmeš neki plaćen server, ima ih danas prilično jefitinih a pouzdanih, bar za početak.

fanSte-

Hvala brate... Mogu li to da iskljucim??

OriginalEXE

Podzarv svima, novi sam ovdje, ovo mi je prvi post, nađoh vas preko svemoćnog Google-a :)

Moje ime je Ante i korisnik sam ovog forum software-a odavno, pa bi bio red da se pridružim i zajednici :)

Dzonny

Dobrodošao na smf zajednicu :) Nadam se da ćemo se lepo družiti ovde :)

Masterd

Quote from: OriginalEXE on February 15, 2012, 08:07:31 AM
Podzarv svima, novi sam ovdje, ovo mi je prvi post, nađoh vas preko svemoćnog Google-a :)

Moje ime je Ante i korisnik sam ovog forum software-a odavno, pa bi bio red da se pridružim i zajednici :)

Pozdrav! Sjećaš me se sa Bugovog foruma? NiramX

Advertisement: