Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Zuća

da li neko zna kako da na operi omogucim da cuva npr username kad udjem na youtube ili fb....
ja udjem u kucam svoj username i posle kad izadjem i krenem da onosim svoj username ,ne izbacuje ga kao ponudjeno
ne mislim na "remember me"

batterydoc

SNAGA PIVA

Covek sedi u birtiji i pije pivo. Nakon svakog piva, izvadi sliku iz novcanika i pogleda je.
Nakon cetvrtog piva, konobar ga pita zasto nakon svake popijene flase vadi sliku iz novcanika i gleda je.
Covek mu odgovori: "To je slika moje zene. Kad mi pocne dobro izgledati, vreme je da idem kuci."

To je samo jedan primer "snage piva".

Klikni na crvena slova������Click Here

Onda klikni na casu i povuci je desno!

;D

batterydoc

kako se zove oluja koja seva i nosi sve pred sobom kroz cigan malu?

-Garagan

;)

sikoz

Lep pozdrav svima, evo da upitam nesto posto ovo je off topic.
Da li mi netko moze reci neki dobar web sajt da prebacim kod njih domene.
Imam problem neki s provejdorom domena necu sad o tome pricat pa trebam da prebacim domene od njih.
Znam sve kako se to radi i sve za transfer samo mi treba preporuka za neki sajt gdje bi mogao prebacit ali da nije GoDaddy i isto tako da nije domaci sajt (EXYU) za domene.

Ocekujem vase odgovore.

sikoz

Skipper.

It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

holodoc

Takođe predlažem namecheap.com. Ultra pouzdani, jeftini i sa tehničkom podrškom na nivou.

sikoz

hvala izgledaju dobri, valjda vi imate tamo domene prepostavljan.
mozete mi jos koji rec kao namecheap pa da imam u rezervi za svaki slucaj samo da nije domaci i da nije godaddy.

hvala

Cvek

Da li Alertpay dopustaju uplate na racun sa visa electron?
Jos davno sam verfikovao nalog preko visa electron i prebacivao pare sa nje na alertpay. Blokirali su uplate isplate i bese tu jos nekih desavanja tako da trenutno ne znam da li su dozvolili ili mora da se kupi njihova kartica.
Treba da pazarim nesto.

Skipper.

Ostao je samo wire transfer.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Skipper.

Quote from: sikoz on February 23, 2012, 07:50:47 AM
hvala izgledaju dobri, valjda vi imate tamo domene prepostavljan.
mozete mi jos koji rec kao namecheap pa da imam u rezervi za svaki slucaj samo da nije domaci i da nije godaddy.

hvala
Hostgator.com

Cvek

Quote from: Skipper. on February 23, 2012, 12:34:48 PM
Ostao je samo wire transfer.
Malo sam nevest sto se tice alertpay. Pre bese samo uplatis na devizni racun na kom je visa electron i preko alertpay kupujes tok skida sa deviznog racuna. Kako ja da kupim preko alertpay? Kako novac da dignem na nalog.
Moze li covek ikako da potrosi novac :D

Skipper.

Proveri sa njima ali mislim da više ne može sa Visa kartica da se diže novac. Može samo sa american express.

sikoz

Prebacujem domene na namecheap pa da vidimo. Imali tko kod njih i jesu li pouzdani,dobri?

batterydoc

Da li je neko koristio ovo

SpriteMe

na SMF-u,

Iskustva?

8)

Skipper.

Quote from: sikoz on February 23, 2012, 02:32:32 PM
Prebacujem domene na namecheap pa da vidimo. Imali tko kod njih i jesu li pouzdani,dobri?
Ja ih nisam koristio jer sam zadovoljan sadašnjim provajderom ali namecheap su provereno dobri i pouzdani.

sikoz

Quote from: Skipper. on February 23, 2012, 03:16:28 PM
Quote from: sikoz on February 23, 2012, 02:32:32 PM
Ja ih nisam koristio jer sam zadovoljan sadašnjim provajderom ali namecheap su provereno dobri i pouzdani.

odakle znas? meni i tako gotovo jer sam uplatio vec.

Dzonny

Quote from: batterydoc on February 23, 2012, 02:58:11 PM

SpriteMe

na SMF-u,

Iskustva?

8)
Korisno, ali samo za manje slike, imaj u vidu da spajanje velikih slika ne bi imalo smisla, pogotovu ako uključuje i logo. A male slike su manje-više spojene po defaultu, mada zavisi i od teme ima ih sigurno dosta koje nemaju spojene sličice. Svakako korisna alatka, preporučujem :)

batterydoc

Quote from: Dzonny on February 23, 2012, 03:37:51 PM
Quote from: batterydoc on February 23, 2012, 02:58:11 PM

SpriteMe

na SMF-u,

Iskustva?

8)
Korisno, ali samo za manje slike, imaj u vidu da spajanje velikih slika ne bi imalo smisla, pogotovu ako uključuje i logo. A male slike su manje-više spojene po defaultu, mada zavisi i od teme ima ih sigurno dosta koje nemaju spojene sličice. Svakako korisna alatka, preporučujem :)

Mislio sam da odradim na portalu-pocetnoj stranici,

obzirom na broj slika, da ubrzam ucitavanje stranice.

Koliko sam shvatio prvo se odradi sa dodatkom, pa se posle ubace dobijeni kodovi u CSS fajlove?

Skipper.

Quote from: sikoz on February 23, 2012, 03:31:29 PM
odakle znas? meni i tako gotovo jer sam uplatio vec.
Zato što imaju preporuke sa velikih i autoritativnih sajtova.
Drugi razlog je što su jedna od najvećih i najboljih svetskih kompanija u toj oblasti.

Advertisement: