News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Branko.

I to je tačno...neko je to imao od starta.Na vrhuncu razvoja SetNet-a (1995) kod nas u CG toga zvanično nije bilo, moguće (a malo vjerovatno) samo za akademce a i to vjerovatno ograničeno.Beograd je pozitivan primjer jer su ga koristile medijske i računarske kuće.Sramota je reći (ali je istina) da je CG u okviru SFRJ (skoro do kraja) po ukupnom broj računara imala udio od 0,5%.
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Madzgo

Quote from: Branko. on June 14, 2012, 11:37:01 AM
I to je tačno...neko je to imao od starta.Na vrhuncu razvoja SetNet-a (1995) kod nas u CG toga zvanično nije bilo, moguće (a malo vjerovatno) samo za akademce a i to vjerovatno ograničeno.Beograd je pozitivan primjer jer su ga koristile medijske i računarske kuće.Sramota je reći (ali je istina) da je CG u okviru SFRJ (skoro do kraja) po ukupnom broj računara imala udio od 0,5%.
Sad nije nista bolje.

Ja sam 5km od centra PG i nemam ADSL, sto znaci da 2012. godine ja korstim intrenet konekciju 512/128   // download: 60KBps maksimum

anteprimorac

ti ne možeš ni tetrisa preko interneta igrat ;)

svaki put kad dođem u ovaj forum moram pročitati po 1 post u 25 tema, a nećete vjerovati da ga je sve te postove isti korisnik napisao
My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

Prometheuss

ajd kad je vec oftopik ...

anteprimorac da te pitam - ovaj tvoj mod , radi u svim pdfovima i kada odaberem sliku otvori se u obliku galerije zar ne ?

Branko.

Quote from: anteprimorac on June 16, 2012, 05:07:15 AM
ti ne možeš ni tetrisa preko interneta igrat ;)

svaki put kad dođem u ovaj forum moram pročitati po 1 post u 25 tema, a nećete vjerovati da ga je sve te postove isti korisnik napisao

Tražiš vraga Ante i eto njega  :)

Quote from: DuBist.™ on June 16, 2012, 05:19:54 AM
ajd kad je vec oftopik ...

antiprimorac da te pitam - ovaj tvoj mod , radi u svim pdfovima i kada odaberem sliku otvori se u obliku galerije zar ne ?

@DuBist.™ :
1. Postoji tema za podršku ovog mod-a ...
2. Nije zgodna skraćenica pdf, ima prikladan naziv za to

Ovo mu dođe off topic od off topic-a

anteprimorac

My Mods:
APImage v0.3

Prometheuss

Skonto ..

I ovaj me upravo nazvo fenomenom .. Napravio sam oftopic offtopica ... to nemoze svako

Skipper.

It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Zuća

Quote from: DuBist.™ on June 16, 2012, 09:48:43 AM
Skonto ..

I ovaj me upravo nazvo fenomenom .. Napravio sam oftopic offtopica ... to nemoze svako

ne razumem cemu toliko spamovanje po temama...znam da si nov ,ali preterujes...

Branko.

Skonto ..

Tebi to izgleda šaljivo i zabavlja te?Još si pojačao aktivnosti pa sad nastavljaš diskusije u temama starim skoro godinu dana uz pomoć još jednog "aktiviste".Pazite samo da ne bude neprijatnih iznenađenja za obojicu.

Skipper.

It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

holodoc

anteprimorac

Ma ukinite ovo Vaši SMF forumi ili preimenujte u SPAM...samo da se ovo spamanje ne prelomi na modifikacije jer mi ne treba feedback "e sve je super samo ta tvoj galerija bi mogla kad ja prdnem da se pretvori u svemirski brod".

Premda i ova moja reakcija je glupa, bolje se ne obazirati onda ćemo imati manje spama - to dokazuje komentar od Branke koji je uzrokovao misao da se nama sviđa taj spam :D i da to ipak ne može svatko, istina ne može to mogu samo pokvareni mozgovi.

@Skipper. e da mogu nać takav smajlić al' gdje ne pogađa ruke :D
My Mods:
APImage v0.3

Cola-Coca

@ anteprimorac  kada ce update moda? Znas na sto mislim.
I LOVE SMF

anteprimorac

Quote from: steven80 on June 16, 2012, 05:26:16 PM
@ anteprimorac  kada ce update moda? Znas na sto mislim.

evo malo, pa sad će ;)
My Mods:
APImage v0.3

Cola-Coca

I LOVE SMF

Cola-Coca

Danas dobio 25$ od ADhitz reklama. Znaci ljudi placaju uredno nije fake.  :)
I LOVE SMF

anteprimorac

My Mods:
APImage v0.3

Cola-Coca

Quote from: anteprimorac on June 16, 2012, 05:58:13 PM
gdje šta kako?

ADHitz je nesto kao Google reklame samo sto puno manje placaju. Ja koristim ADHitz radi toga sto me google odbio radi sadrzaja na forumu. Uglavnom placaju ovi 100%. Novac mozes izvuc kada napunis 25$ i platete te od 1 dana u mjesecu pa do 10 dana u mjesecu tocno kako stoji u njihovim pravilima.   :)
I LOVE SMF

SimpleGost

Nikola (Dzonny)
Srećan Rođendan!

Quote from: Branko. on June 16, 2012, 01:08:13 PM
Skonto ..

Tebi to izgleda šaljivo i zabavlja te?Još si pojačao aktivnosti pa sad nastavljaš diskusije u temama starim skoro godinu dana uz pomoć još jednog "aktiviste".Pazite samo da ne bude neprijatnih iznenađenja za obojicu.

Ne odgovaram...
Haos.

Advertisement: