News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Venera

Nadam se da će biti lepo iznenađenje.  ;) :)

A kad ćete nas iznenaditi?  :D

batterydoc

Quote from: holodoc on June 23, 2012, 03:55:49 PM
A da to ostane kao Kinder Surprise iznenađenje? :D

Zabrinjavas me druze,.

Vrucina?

;)

Masterd

Quote from: Venera on June 23, 2012, 03:29:08 PM
Da li ćemo moći uz novu smf core da koristimo stare teme koje smo instalirali uz ovu 2.0.2? Verujem da nećemo i da će autori skinova morati da nas obraduju novim idejama, a mi da se pomučimo i prilagođavamo dizajn.  :)

U svakom slučaju tema se može prilagoditi za drugačiji template.

Venera

Quote from: Masterd on June 24, 2012, 08:13:13 AM
Quote from: Venera on June 23, 2012, 03:29:08 PM
Da li ćemo moći uz novu smf core da koristimo stare teme koje smo instalirali uz ovu 2.0.2? Verujem da nećemo i da će autori skinova morati da nas obraduju novim idejama, a mi da se pomučimo i prilagođavamo dizajn.  :)

U svakom slučaju tema se može prilagoditi za drugačiji template.

Hvala ti. Ovi "opasni" momci vide da sam žensko, nisam nek stručnjak, pa me malko zeke, ali nema veze.  ;) :)

Masterd

Quote from: Venera on June 24, 2012, 08:18:15 AM
Hvala ti. Ovi "opasni" momci vide da sam žensko, nisam nek stručnjak, pa me malko zeke, ali nema veze.  ;) :)

Doduše, to može biti zaista težak posao ovisno o razini modifikacija. Jednom je čak postojao projekt za konvertiranje Curve teme (SMF 2.0 Primarna tema), ali je autor odustao zbog nedostatka vremena. Uglavnom- sve je moguće.

Branko.

Meni ovo od 2.1 do 2.3 (takva je bila priča) djeluje više kao eksperiment za ciljanu 3.0 verziju.Ne znam koliko uopšte ima svrhe praviti izmjene tema ako će ti prelazi biti privremeni.Malo su omanuli sa informacijama ili sam ja nešto preskočio!!??
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Masterd

Quote from: Branko. on June 24, 2012, 08:44:01 AM
Meni ovo od 2.1 do 2.3 (takva je bila priča) djeluje više kao eksperiment za ciljanu 3.0 verziju.Ne znam koliko uopšte ima svrhe praviti izmjene tema ako će ti prelazi biti privremeni.Malo su omanuli sa informacijama ili sam ja nešto preskočio!!??

Verzija 2.3? Što sam ja propustio? Ali, da. Najviše promjena će donesti verzija 3.0.

Branko.

Nešto sam ja tu permutovao, nađoh post u Dev Blogu ali samo o 2.1 i 3.0.Sorry zbog dezinformacije... :)

Masterd

Nema veze. Stvarno si me zbunio jer znam da uvijek izdaju verzije po principu X.0, X.1, X.0, X.1...

holodoc

Quote from: Venera on June 24, 2012, 08:18:15 AMHvala ti. Ovi "opasni" momci vide da sam žensko, nisam nek stručnjak, pa me malko zeke, ali nema veze.  ;) :)
"Opasni" momci se ovom prilikom izvinjavaju i u to ime sebi prepisuju terapiju :D

anteprimorac

My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

Branko.

...a ja pomislio da su u smajliju "prisutne" dvije osobe  :o

anteprimorac

a ja mislio zemlja ravna ploča

"Mazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Osoba sklona mazohizmu naziva se mazohist."
My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

Masterd

U kakave si ti to vode zašao? :P

Zuća

Quote from: NaneK on June 19, 2012, 02:50:21 PM
Ajde zašto da ne :)
Evo -> http://i.imgur.com/PGxFq.png
Ništa specijalno, s ozbirom da sam navikao da mi neko kaže šta hoće i po tome radim.
Sad je neka moja volja izašla na vidjelo xd

ocigledno da je ova tema odbijena...

Misa95

Stvarno glupo, a tema je bas dobra! :)

holodoc

Da mi je samo znati kako ste od smajlija za batine došli na ideju o mazohizmu :o

Branko.

Quote from: Misa95 on June 25, 2012, 01:15:01 PM
Stvarno glupo, a tema je bas dobra! :)

SMF tim ne radi ništa napamet a pogotovo ne nešto glupo.Sve što se publikuje prolazi provjeru.Svaka akcija je propraćena odgovarajućim obavještenjem.Ako odgovora nema, znači da je i dalje na čekanju.

Misa95

Branko, za takav odgovor si trebao da stavis Zucin citat:

Quote from: Zuća on June 25, 2012, 12:42:42 PM
ocigledno da je ova tema odbijena...

On je rekao da je tema odbijena, a ne ja.

Branko.

Nema potrebe za tim jer mi nije poznato je li tema odbijena.Ono što je sigurno je da ne stoji tvoja konstatacija da SMF tim radi nešto glupo.

Advertisement: