Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Zuća

.NoName.

Quote from: Branko.  (Share this)
Primjedba je na mjestu, ali poslije mjesec dana...??

lock.

Kad vidim, ja komentarisem... Nisam video ranije.

anteprimorac

Quote from: Dzonny on October 21, 2012, 07:35:21 AM
Hm, zar je bilo kome potreban highlight za html kod? Lepo je imati php kod izdvojen kao što i jeste u svim smf fajlovima, dok je html istina jednoličan, ali who cares :P
Dobro, na kraju krajeva svakome odgovara drugačije :)

vjeruj mi nakon par sati rada želiš da ti scroll prati oči a o highlightu da ne govorim
My Mods:
APImage v0.3

Besplatni singlovi, doublovi, listići, ... svih sportova! - BalkanTips

SimpleGost

Moram da vam se pohvalim da sam za 50$ kod nekog lika dobio vaučer za fb od čak 500$ !
Pokrenuo sam oglas za pegaz, čak 2 500 000 miliona Srba je videlo reklamu :D
U proseku po 10 puta, ovo oglašavanje na fejsbuku je stvarno jeftino, do sada je potrošeno 109$
A tek što mi je podiglo alexa rank
http://www.alexa.com/siteinfo/pegazhosting.com#
strašno xD

Branko.

Pohvalno samo popravi te cifre, ispašće da Srba ima više nego Kineza
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

SimpleGost

Srbija ima 3500 000 ljudi na fejsbuku po ads manageru :)
Ti nisi upućen jer nisi iz Srbije i nisi kopetentan da komentarišeš :P
Inače ljudi razmišljam da pretvorim internet fazone u svaštaru jer imam dobru poziciju u google.
Meni nije jasno zašto forumi moraju da budu direktno neke kategorije, ja kada bih napravio svaštaru imao bih više poseta, zarađivao bih više i zašto je to npr loše?

Branko.

Opet nervi, Luka? Iako nisam iz Srbije dovoljno sam "kompetentan" da znam što je ispravno pisanje ili možda imaš objašnjenje o kojoj cifri se radi:
Quote from: Luka Paunović on October 23, 2012, 04:56:13 PM... 2 500 000 miliona...

holodoc

Luka ne zanosi se :) 98% tih brojki koje navodiš su raznorazni crawleri i click fraud botovi ;)

SimpleGost

Ja se ne zanosim, činjenica je da u srbiji ima 3.372.500 ljudi na fejsbuku, jer svaki laik i koji nema internet danas ima fejsbuk!
U Srbiji ima 7000 000 ljudi i to je VEOMA REALAN podatak....
I pardon moj oglas je videlo čak 603.397 hiljade ljudi.
Pobrkao sam cifre :P
I imaš stranice na fejsbuku koje imaju po tačno 600 000 lajkova (SRPSKE) što opravdava moju brojku.

holodoc

Quote from: Luka Paunović on October 24, 2012, 05:33:09 AMI imaš stranice na fejsbuku koje imaju po tačno 600 000 lajkova (SRPSKE) što opravdava moju brojku.
A po čemu to tačno znaš da su lajkovi isključivo "sprski"? Da nije Facebook možda postao nacionalista? :)

SimpleGost

Quote from: holodoc on October 25, 2012, 07:31:58 PM
Quote from: Luka Paunović on October 24, 2012, 05:33:09 AMI imaš stranice na fejsbuku koje imaju po tačno 600 000 lajkova (SRPSKE) što opravdava moju brojku.
A po čemu to tačno znaš da su lajkovi isključivo "sprski"? Da nije Facebook možda postao nacionalista? :)

Ej čoveče, činjenica da je da postoji 600 000 ljudi iz srbije na Facebooku AKTIVNIH tj. oni koji su videli moj oglas.

holodoc

Quote from: Luka Paunović on October 26, 2012, 08:14:16 AMEj čoveče, činjenica da je da postoji 600 000 ljudi iz srbije na Facebooku AKTIVNIH tj. oni koji su videli moj oglas.
Znaš šta je činjenica? Kad imaš crno na belo statistiku affiliate programa gde lepo možeš da vidiš demografske i geografske podatke :) To "nas i Rusa na Fejsu trista biliona" moš okačiš mačku o rep :D

SimpleGost

Jesi li ti ikada koristio facebook oglašavanje?
naravno da imaju svi podaci, ne znam zašto ti zvuči neverovatno, u Srbiji ima 3 000 000 internet korisnika.
Zovi redom, Orion, SBB, Telekom Srbiju i svakog pitaj koliko imaju internet korisnika i rećiće ti broj pa saberi i ako ne veruješ videćeš :P

Branko.

Ne treba previše (možda nimalo) vjerovati podacima pogotovo kad ih daju oni koji naduvavaju cifre u reklamne svrhe. Evo jedan "vjerodostojan" podatak objavljen u 11.2011. a odnosi se na broj registrovanih korisnika mobilne telefonije kod 3 mobilna operatora u CG. Vjerovali ili ne prijavljeni broj je 1,23 miliona (navedeno je u izvještaju Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost(EKIP).
Ako ne vjerujete pogledajte http://www.vijesti.me/vijesti/u-crnoj-gori-1-23-miliona-brojeva-mobilnih-telefona-clanak-48317 a da zlo bude veće precizno piše i zabune i pogrešnog tumačenja nema.

Cola-Coca

Jel mi dobar error 404 ;)

Primjer:
http://www.crowarez.org/htrt.php
I LOVE SMF

Cola-Coca

Luka Paunovicu ajmo se natjecat. Jesi za?!?!
Evo da ja zakacim neke print screen -ove ;)  :laugh:

.. mada alexa rank nije realan niti bi se ikad isao oslanjat na njega. Nebitan je alexa rank skroz radi toga sto kupi
podatke samo od onih usera koji imaju instalira Alexa tolbar. Bolje bi i realnije bilo gledat SMF statistiku ili jos bolje google analystic.

Tvoja:   :laugh:

Moja:  :laugh:

I LOVE SMF

holodoc

Quote from: steven80 on October 26, 2012, 06:51:42 PM

Primjer:
Super samo ti engleska gramatika ne ide od ruke :)

Ako si mislio na jedninu ("sysadmin") onda moraš da staviš i odgovarajući oblik glagola za Present Simple Tense ("works") - "...and our sysadmin works on this". Ako si hteo množinu trebao si da staviš "sysadmins" a ostaviš "work" kao odgovarajući oblik (opet) Present Simple Tense-a ("work") - "...and our sysadmins work on this" ;)

Mada pravilnije bi bilo da si stavio Present Continuous Tense pošto Simple Present Tense po definiciji opisuje permanentna stanja/radnje - "..and our sysadmin is working on this" ;)

Malo gramatičkog pametovanja nikad na odmet ;)

Cola-Coca

Quote from: holodoc on October 27, 2012, 01:41:43 PM
Quote from: steven80 on October 26, 2012, 06:51:42 PM

Primjer:
Super samo ti engleska gramatika ne ide od ruke :)

Ako si mislio na jedninu ("sysadmin") onda moraš da staviš i odgovarajući oblik glagola za Present Simple Tense ("works") - "...and our sysadmin works on this". Ako si hteo množinu trebao si da staviš "sysadmins" a ostaviš "work" kao odgovarajući oblik (opet) Present Simple Tense-a ("work") - "...and our sysadmins work on this" ;)

Mada pravilnije bi bilo da si stavio Present Continuous Tense pošto Simple Present Tense po definiciji opisuje permanentna stanja/radnje - "..and our sysadmin is working on this" ;)

Malo gramatičkog pametovanja nikad na odmet ;)

Hvala holodoc na komentaru ali sam sliku pokupio sa drugog nekog Engleskog sajta. :laugh:
I LOVE SMF

Branko.

Nikad se sjetiti i naći vremena da pogledam....ima li tvoj forum dobrih filmova i serija exyu?

Dzonny

luka, stvarno mislis da je neki valjan procenat od ta tri miliona sa fb-a zainteresovan da vidi, klikne na oglas, pregleda sajt i plati hosting? Od ta tri miliona (iako prenabudzena i to je jasno svima) znas li koliko mizeran procenat je informaticki pismeno, a da ne pricam koliko ih je "strucno" da razmatra pojam hostinga. Istina jeste da svaki selja ima fb, a istina je i da nece obratiti paznju na oglase. Cak i ljudi koji su potkovani nece u velikom broju slucajeva primetiti oglas. Ja bi taj novac pre ulozio u neki oglas sa ciljnom populacijom koja tebi treba, a koju lagano mozes da nadjes...
Ako fb nekako vec sprovodi neko filtriranje ok, nemam pojma posto me fb kao sredstvo marketinga, osim u obliku fan stranice, ne zanima.

Advertisement: