Off Topic - Svaštara

Started by Dzonny, December 21, 2010, 03:56:01 PM

Previous topic - Next topic

Venera

Quote from: Branko. on November 11, 2012, 08:21:38 AM
Pozdrav novom Local Moderatoru i starom članu Skipperu!!

btw.Biće neko pivce za ovo? :) :)

Čestitke i od mene.  :) :) :)

Skipper.

It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Cola-Coca

Quote from: Skipper. on November 13, 2012, 05:54:29 AM
Hvala :)

Cestitam skiper nisam ni vidio do sada. Cestitke od mene!  :)

Za Skipera ostavljam ovaj LINK -> http://www.youtube.com/watch?v=wDajqW561KM
I LOVE SMF

Skipper.

It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Branko.

Skipperu, to te on omekšava znajući tvoj stav prema warezu..  :P

Ne daj se za manje od gajbe piva... :)
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Nelson511

Dobra stvar ... Nadam se dacemo se offtopati ovde   

Madzgo

Cestitam skipper :)

Jel ima neko Corel Draw, za jednu uslugu? samo da mi sacuva jedan .cdr fajl kao .png, da ne skidam 500MB zbog jednog fajla :)

SimpleGost

Posle 5 dana od sklanjana nofollow linkova sa mog foruma meni je PR pao sa 3 na 2.
neverovatno!

.NoName.

Jedno glupo pitanje...
Nikada nisam koristio mejlove tipa [email protected] i sad sam napravio jedan takav mejl. Kako da vidim inbox? :D

EDIT: Snasao sam se...

Cola-Coca

Quote from: NoName123 on November 16, 2012, 05:44:09 PM
Jedno glupo pitanje...
Nikada nisam koristio mejlove tipa [email protected] i sad sam napravio jedan takav mejl. Kako da vidim inbox? :D

EDIT: Snasao sam se...

Konfiguriraj primjer "Microsoft outlook" sa tim mailom i to je to.
I LOVE SMF

holodoc

Skineš em Client i nakon instalacije kad pokreneš program u prvi prozor koji ti se pojavi ukucaš mail i lozinku. Zavališ se i čekaš da program sam konfiguriše nalog.

Dzonny

Samo user i pass? Kul, meni muka kad počnu pitanja poput SMTP servera, portova i čuda... Ima li takva aplikacija za android možda, da se brzo provere mejlovi bez silnih podataka? :)

SimpleGost

Quote from: Luka Paunović on November 14, 2012, 06:53:05 PM
Posle 5 dana od sklanjana nofollow linkova sa mog foruma meni je PR pao sa 3 na 2.
neverovatno!

Kako se ovo desilo?

Quote from: Dzonny on November 17, 2012, 01:41:27 PM
Samo user i pass? Kul, meni muka kad počnu pitanja poput SMTP servera, portova i čuda... Ima li takva aplikacija za android možda, da se brzo provere mejlovi bez silnih podataka? :)

mail.tvojserver.com -SMTP
mail.tvojserver.com - POP3
username: dzonny@tvojserver.com
password: kojisipodesioukloxo

I obavezno izabereš My server requires authentication

Zar su ovo neka "silna" podešavanja?

holodoc

@Luka
Ne koriste svi serveri ista pravila za mail podešavanja zbog čega se ovakvi programi koji se automatski konfigurišu raspituju kod autoritativnog DNS servera za MX record i na osnovu njega ispipavaju različite portove da provere podršku za različite protokole.

Cola-Coca

Quote from: Luka Paunović on November 18, 2012, 09:34:25 AM
Quote from: Luka Paunović on November 14, 2012, 06:53:05 PM
neverovatno!

Kako se ovo desilo?

Quote from: Dzonny on November 17, 2012, 01:41:27 PM

mail.tvojserver.com -SMTP
mail.tvojserver.com - POP3
username: dzonny@tvojserver.com
password: kojisipodesioukloxo

I obavezno izabereš My server requires authentication

Zar su ovo neka "silna" podešavanja?

MOZE BITI I OVAKO:
webmail.tvojserver.com
nemora da bude uvjek mail.tvojserver.com
I LOVE SMF

bellamy2

Naletih slucajno na Share this topic - SMF Mod . Pohvalio bih autora jer dobar je mod ako imate forum i blog  ;)

Branko.

Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

.NoName.

Moze li mi neko objasniti koliko google adwors placa za klik i da li ce mi platiti za svaki klik sa razlicite ip?

Skipper.

Ako koristiš google adwords onda ti plaćaš njima i sam određuješ cenu klika. Ono što tebe verovatno interesuje je google adsense a na to pitanje ne možeš dobiti precizan odgovor jer zavisi od mnogo parametara.

Cola-Coca

Quote from: NoName123 on December 03, 2012, 08:06:45 PM
Moze li mi neko objasniti koliko google adwors placa za klik i da li ce mi platiti za svaki klik sa razlicite ip?

Zavisi iz koje drzave je dosao klik. Naprimjer ako stoji reklama od googlea u kojoj pokazuje "Kompaniju koja prodaje avionske karte iz Hrvatske" e sad ako je netko iz Hrvatske napravio klik na tu reklamu dobro placa dok ako je netko iz Novog Zelanda napravio klik lose plati ali mislim da je najmanje placa (nisam 100% siguran") 0.05$ po kliku dok najvise 0.50$ po kliku.
I LOVE SMF

Advertisement: