Advertisement:

Author Topic: Si mund te ndryshoj ikonat e forumit!  (Read 20655 times)

Offline aLb0z

 • Newbie
 • *
 • Posts: 5
Si mund te ndryshoj ikonat e forumit!
« on: December 16, 2010, 12:48:52 PM »
Versioni i forumit
Quote
Powered by SMF 1.1.12

Ikonat aktuale jane keto ne fotopak a shume dua te bej te njejtin veprim qe kane bere Webmaster e Sh itblerje.info por me ikona te ndryshmeVersioni i forumit tim dhe me ate te sh itblerje.info eshte i njejte . Ju faleminderit!


Offline vakfikebirli

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 34
 • Gender: Male
Re: Si mund te ndryshoj ikonat e forumit!
« Reply #2 on: April 23, 2011, 04:57:01 PM »
Thank you very much punuar për mua
.:Bilgi paylaştıkça çoğalır:.
Bürokrasi | Bilginin Adresi

Offline Poshnjari

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 122
  • GreekNeaTech on Facebook
  • @GreekNeaCom on Twitter
  • Free Full Software
Re: Si mund te ndryshoj ikonat e forumit!
« Reply #3 on: April 28, 2011, 07:16:18 PM »
Nuk po gjeje nje te mire per versionin RC5