Potrebna Tema PLACAM!

Started by KuMGodfatheR, January 05, 2011, 07:20:29 AM

Previous topic - Next topic

KuMGodfatheR

Pozdrav, pre svega sve najbolje u novoj godini :)

E ovako, meni je potrebna tema, unikatna za moj forum, Serbian Rap, pa me zanima da li postoji neko da bi uradio ili da nekog zna ko bi mi uradio temu, ja bi platio, novac nije zaista bitan jer mi je potrebna jaka tema? :)
Hvala puno.

Ziveli!

Dzonny

Pozdrav, takodje ti sve najbolje želim :)

Za koju verziju smfa?
Šta je to što treba da bude unikatno? Tema je unikatna i ako joj samo promeniš header, tako da budi malo odredjeniji. Možda želiš klasičnu temu sa drugačijim dizajnom ili totalno novi template, drugačiji prikaz foruma, postova...?

Madzgo

Dzonny

Quote from: madzgo on January 05, 2011, 10:38:03 AM
Rocknroller..? :)
+1, i ovako su ljudi tek počeli sa pravljenjem tema, ali koliko ja znam ide im super, a i ranije je rocknroller ima super teme na forumu :)

Madzgo

On je jedan od najboljih na nasim prostorima sto se toga tice.. Evo za 20 dana sam od njega vise naucio nego sam za 4 mjeseca :D

KuMGodfatheR

SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

To je verzija.

Mislio sam, dakle kad bi se vec neko javio da radi to da ga dodam na skajp ili nesto, da pricamo i da mu detaljno objasnim kako i sta.

Ali evo u kratke crte, svi znamo sta je rep i sta je hip hop, dakle u citavoj pozadini da bude kao neki zid, iscrtan grafitima ili da jednostavno pise dijagonalno Serbian Rap, bling bling slovima, koja svjetlucaju na crnoj pozadini.

Kad se udje na forum da na vrhu foruma, headeru, ima velika slika Serbian Rap, mocna, sliku bi mozda i ja nasao i tako jos neki detalji ali sve bih ja to dobro objasnio profesionalcu i jakooooo dobrooo platio, nije nikakvo lozenje, zaista sam ozbiljan, pare nisu bitne :)

Hvala.

Dzonny

Pa kada je u pitanju tema, a pogotovu kada hoćeš velike izmene mora biti dobro plaćeno :)
Sačekaj da vidiš da li će rocknroller da se javi :)

rocknroller

Pozz  :-[

Pokraj mene je cjeli tim koji radi na temama tako da.. su za dobre stvari svi pomalo zaslužni..    :)

KuMGodfatheR šaljem PP.

Remorker

Vidi, sve ovisi o tome koliko si spreman platiti. To bi ti mogao izvesti, samo kada bi znao o kolikoj svoti govorimo. Ako ta cifra ne zadovolji nikoga na forumu, uvijek imaš opciju da zamoliš nekoga u engleskom dijelu za besplatnu temu.

Ako bismo se dogovorili za posao, kontaktirali bismo preko skypea i naravno da bi gledao da ispunim sve uslove tj. da ispunim sve što želiš da sadrži ta tema i kakva da bude.

Javi mi na PP o kojoj cifri pričamo, pa ćemo vidjeti što možemo.

-Remorker

rocknroller

Remorker

Mogu reći da taj tko ju je radio je zaista majstor predan poslu dok ju je tako przo završio. Sviđa mi se i lijepa je oku. Ako nije tajna, kolika je cijena bila?

-Remorker

Dzonny

rocknroller i ekipa - Svaka čast, prvo za primamljiv dizajn, a onda za brzinu kojom ste uradili ovo :)

Maxion7

Tako dobro odradjeno u kratkom periodu. :D Svaka cast! :)

Advertisement: