new ikonica na forumima

Started by Cvek, March 15, 2011, 10:43:42 AM

Previous topic - Next topic

Cvek

Da li ima neki mod koji dodaje new ikonicu na forume. Pokazuje na podforumima ali na forumima koji nemaju podforume ne pokazuje nista.

Ima ono da ikonica od foruma bude jedne boje a kad ima odgovora onda je druge boje ali meni je tu sve iste boje jer tako zelim da stoji a sad nemam nista sto bi mi naglasilo da tamo ima novih poruka :)

RC4

Cvek

Dzonny

Ja ne razumem baš, to što si ti opisao je normalno i postoji na svakoj verziji foruma.
Misliš na on, on2 i off ikonice tj indikatore koji pokazuju ima li ili nema novih postova?
url? Tema?

▓▒RapidBelgrade▒▓

pa jedino da ti off ikonice budu na pr crvene a on i on2 budu zelene  pa ces tako znati kad ima novih pastova i sve ce biti u boji....

My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

Skipper.

Quote from: Dzonny on March 16, 2011, 02:37:48 PM
Ja ne razumem baš, to što si ti opisao je normalno i postoji na svakoj verziji foruma.
Misliš na on, on2 i off ikonice tj indikatore koji pokazuju ima li ili nema novih postova?
url? Tema?
Kad u nekom bordu imaš novih postova na index strani neće stajati ikonica new pored. Međutim ako imaš u tom bordu i neki podforum i u njemu novih poruka na index stranici pored pdf-a će stajati new ikonica. Nadam se da si sad razumeo šta je pitao.
On je verovatno odradio kao i ja kod mene (cbi mod i sve 3 ikonice u istoj boji) i kad u nekom bordu ima novih poruka on to ne može da zna ako gleda index stranicu foruma.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Cvek

Quote from: Skipper. on March 16, 2011, 03:45:19 PM
Quote from: Dzonny on March 16, 2011, 02:37:48 PM
url? Tema?
Kad u nekom bordu imaš novih postova na index strani neće stajati ikonica new pored. Međutim ako imaš u tom bordu i neki podforum i u njemu novih poruka na index stranici pored pdf-a će stajati new ikonica. Nadam se da si sad razumeo šta je pitao.
On je verovatno odradio kao i ja kod mene (cbi mod i sve 3 ikonice u istoj boji) i kad u nekom bordu ima novih poruka on to ne može da zna ako gleda index stranicu foruma.
Da.
Sve 3 ikonice su mi iste i ne mogu da znam kad ima novih poruka u tom delu. Ono sto sam pitao je da li moze nekako da se namesti okonica new da stoji kod foruma naslova foruma kao sto stoji kod svakog podforuma.

Ovako nesto bi trebalo:

Docrtao sam da vidite na sta sam mislio.

Te ikonice bi znacile da u tom delu ima novih poruka ili tema.

Advertisement: