Advertisement:

Author Topic: Si t'a ndajme nje post  (Read 19627 times)

Offline Valon Mustafi

 • Newbie
 • *
 • Posts: 3
Si t'a ndajme nje post
« on: July 29, 2011, 04:32:39 PM »
  Per te bashkuar dy poste egziston opsioni Auto merge posts. A ka ndonje pako per instalim, me ane te te ciles administratori do te kishte mundesine te ndaje nje post ne dy pjese - ne dy poste te reja.

  ju falemnderit ;)

Offline Poshnjari

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 122
  • GreekNeaTech on Facebook
  • @GreekNeaCom on Twitter
  • Free Full Software
Re: Si t'a ndajme nje post
« Reply #1 on: January 28, 2012, 07:03:31 PM »
Beje modifikim kopjoje dhe ndaje ne dy pjese ;)