500 Internal Server Error - Šta da radim?

Started by Indahaus, July 30, 2011, 04:30:07 PM

Previous topic - Next topic

Indahaus

Sry za uklanjanje copyrighta, ali koliko znam to je dozvoljeno ako je tema besplatna... a i svejedno nisam to ja radio (nije da se pravdam, podjednako sam kriv) to je drug kada je menjao pojedine delove teme jer nisu prevedeni sa engleskog...

E da još dva pitanja... našao sam u /avatars neku sliku "default" zanima me da li je to default avatar koji se svima podesi (prazan je i niska rezolucija mislim 16x14) U svakom slučaju recite mi kako se stavlja default avatar... ono da je svima kao isti sve dok ne promenu...

Drugo pitanje - Koristim temu Gamer Blue 2.0 RC4, i uključio sam ono da kada sam na nekom forumu da mi prikazuje ko trenutno pregleda to... ali kako da namestim da to piše na dnu, a ne na vrhu?

Hvala :)

▓▒RapidBelgrade▒▓

Quote from: Dzonny on July 31, 2011, 11:03:22 AM
Baš lepo što si uklonio copyright i došao na smf podršku da tražiš pomoć, zar ne?

+ 1

jbg, sredi to pa se javi ako zelis da ti se pomogne....My working day begins with awakening drink coffee and then steal all day...

Skipper.

Quote from: .LoPaTa. on July 31, 2011, 11:14:40 AM
Sry za uklanjanje copyrighta, ali koliko znam to je dozvoljeno ako je tema besplatna...
Dozvoljeno je ako imaš odobrenje autora teme za to.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Dzonny

Pošto je smf sada sa NPO lincencom, u pravu si, uklanjanje copyrighta je dozvoljeno, ali takvim članovima ne pružamo podršku (osim ako neko baš želi da pomogne niko ga neće sprečiti).
Bilo kako bilo, poenta nije da te nateramo da vratiš copyright, već da sam osetiš da je bitno da isti stoji kao zahvalnost ljudima koji su softver napravili, i koji ti u krajnjem slučaju pomažu ovde da rešiš probleme.

Skipper.

It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.

Indahaus

Ok.. može onda pomoć oko vraćanja copyright-a... koliko se sećam temu je radio neki Yihad... pa bih da to izgleda ovako:

Levo: 
Desno:

Moj copyright (mog sajta)   
Theme by:
Sva prava zadržana
  Yihad
Uslovi korištenja 
I nešto je još bilo neka stranica

Indahaus


Indahaus

#27
Ljudi hoćete pomoći? Molim vas... za sada tražim pomoć oko vraćanja tog cr-a (pošto ga ja nisam uklanjao) a onda ono što mi treba.. pošto dzonny traži da vratim, a kad vratim neko će pomoći :)

Chupko

Otvori index.template.php i nadji "<div class="copyright-r">" - Bez navodnika i zameni sa


  <span class="smalltext"><br />', theme_copyright(), '<br />
  Theme adapted to SMF by <a href="http://www.skinmod.eu" target="_blank"><b>YIHAD</b></a><br />
  designed by <a href="http://www.completevb.com" target="_blank"><b>CompletevB</b></a></span>';I to je to :)

Advertisement: