Ποια ελληνικά φόρουμ χρησιμοποιούν SMF?

Started by al3x, August 14, 2005, 04:11:16 PM

Previous topic - Next topicΠάνο

www.zitani.de/forum

Το zitani.de είναι μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στους Ζωντανούς Νεκρούς. Από την αρχή ξεκάθαρος στόχος μας ήταν μια δυναμική συγκέντρωση ένθερμων ακροατών του συγκροτήματος. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καταφέραμε το σκοπό μας και στήσαμε μια cummunity.

Η σελίδα μας, προσφέρει από το 2004 πληροφορίες για συναυλίες, ενημερώσεις, γεγονότα, συνεντεύξεις, μουσική και ανταποκρίσεις των Ζωντανών Νεκρών. Στο πέρασμα του χρόνου η σελίδα μας έγινε αντιληφθεί και στο ίδιο το σχήμα, ανοίγοντας έτσι για αυτήν νέους ορίζοντες για μία άμεση επαφή και πληροφοριοδότηση από τους ίδιους τους ΖΝ. Έτσι η σελίδα βαφτίστηκε ως επίσημο ιστολόγιο του συγκροτήματος.

Σήμερα ανταμοιβή για μας είναι η υπερβολικά δεμένη community που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, παρά μόνο ως μια τεράστια παρέα. Η ιστοσελίδα αυτή δεν έχει κάποιο οικονομικό όφελος και στηρίζετε αποκλειστικά και μόνο από τον Διαχειριστή που είναι και ο μόνος υπεύθυνος της σελίδας αυτής. Έμπιστα άτομα φροντίζουν για μια σωστή καλλιέργεια και συντήρηση της κοινότητας μας.

Το zitani.de τρέφει το όνομα μίας fanpage λειτουργεί όμως ως επίσημη σελίδα του συγκροτήματος.Η σελίδα των Ζωντανών Νεκρών!
Άσπρη είναι η άρια φιλή, η σιωπή, τα λευκά κελία, το ψήχος, το χιόνι, οι άσπρες μπλούζες των γιατρών, τα νεκροσέντονα, η ηρωίνη. Αυτά λίγο για την αποκατάσταση του μαύρου...


lampidona

http://over35.ivftalk.gr

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για την γονιμότητα, την υπογονιμότητα και τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια ηλικίας από 35 και άνω, προκειμένου να γίνουν ή να ξαναγίνουν γονείς.

vkot

(Πωπω, πώς μου ξέφυγε αυτό το θέμα; )

Είμαι ένας από τους ιδρυτές και διαχειριστές του kithara.gr , την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα μουσικών και μουσικόφιλων.
Tο φόρουμ του είναι στο forum.kithara.gr
For specialized SMF installation/customization, Web Development, Linux Server Administration, click here.
Για εξειδικευμένες υπηρεσίες στα παραπάνω, πατήστε εδώ.

csotgr

και το δικό μου hxxp:www.sfak.gr [nonactive] με tiny portal  καθαρά αστροονμικού ενδιαφέροντος

hehe

Και το forum του Virus.gr [nofollow] (http://www.virus.gr/forum/ [nofollow])

Στη σελίδα μας θα βρεις οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια θελήσεις σχετικά με ιούς Η/Υ.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους όσους :

    * Δεν έχουν αντιβιοτικό πρόγραμμα, είτε διότι δεν έχουν την οικονομική άνεση, είτε διότι δεν επιθυμούν να αγοράσουν.
    * Δεν ξέρουν ποιο αντιβιοτικό πρόγραμμα να προμηθευτούν.
    * Έχουν ήδη μολυνθεί και αισθάνονται τον ανάλογο (και δικαιολογημένο) πανικό.

Θεωρούμε δε ότι τα προγράμματα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα είναι και πολλά και απαράδεκτα, ως-επί-το-πλείστον, και για αυτόν ακριβώς το λόγο είμαστε στη διάθεσή σου για να σου παρέχουμε :

    * Δωρεάν ONLINE έλεγχο του Η/Υ σου με χρήση 9 εκ των δημοφιλέστερων αντιβιοτικών προγραμμάτων (Kaspersky, F-Secure, McAfee, Symantec, Panda, BitDefender, eTrust, PC-Cillin, Nod32) και 5 εκ των δημοφιλέστερων anti-spyware/anti-adware προγραμμάτων (ZoneLabs, TrendMicro, ComputerAssociates, Panda, A-Squared).
    * Δωρεάν πληροφόρηση σχετικά με όποιον ιό θέλεις.
    * Δωρεάν προστασία, είτε με εργαλεία για προστασία από συγκεκριμένους ιούς, είτε με αναλυτικά τεστ αντιβιοτικών προγραμμάτων για να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
    * Την Δωρεάν Συλλογή Αντιβιοτικών Προγραμμάτων, σε περίπτωση που ο Η/Υ σου έχει ήδη μολυνθεί και ετοιμάζεσαι για το μοιραίο ... ξεσκόνισμα (λέγε με format). Με αυτή τη συλλογή προγραμμάτων μπορείς να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου ΧΩΡΙΣ να εγκαταστήσεις ΚΑΝΕΝΑ επιπλέον αντιβιοτικό πρόγραμμα!
    * Τον πληρέστερο οδηγό προστασίας από τους ιούς - όλα τα αντίμετρα που μπορείς να πάρεις ώστε να κρατήσεις τον Η/Υ μακριά από τα ζιζάνια που παραμονεύουν :-)

kchatz

2ος χρόνος για το hxxp:www.transalpforum.gr [nonactive] , σχετικά με τη μοτοσικλέτα Transalp και τον σύλλογο της

osmaniac

hxxp:www.xn--mxaalqh3a4a.gr [nonactive] ή hxxp:www.plateia.com.gr [nonactive]

Μια Online ΠΛΑΤΕΙΑ με τον σχετικό χαβαλέ! :D

blondeamon

Mια απίστευτη non commercial Gaming Community με πολυ δυνατή και δεμένη κοινότητα. Games reviews / Online Gaming και απίστευτο λιώσιμο στους δωρεάν servers μας ( CS 1.6 , Battlefield , Unreal) αποτελούν τα δυνατά μας σημεία.

Νέος και καμένος , ιδού το στέκι σου:   www.kamenos.gr
Always looking for the best

www.kamenos.gr  Greek Gaming Community

Greek

Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί το Αντικαρκινικό Forum.
Το αντικείμενό του, πιστεύω ότι είναι προφανές  :)

MasterMj

Διαχείριση Υπολογιστή - Σωστή λειτουργία του υπολογιστή - Ασφάλεια Υπολογιστή.
Απλά, πατήστε: hxxp:pc-control.gr [nonactive]

Νέο!

Otinane

Μαθηματική Κοινότητα....τα παντα γυρω απο τα μαθηματικα και την λογικη.
Ειμαστε φοιτητες πανεπιστημιου και ανοιξαμε το φορουμ το καλοκαιρι.

http://www.mathcom.gr

:D

apovtx

Clan forum! Το φόρουμ των "just" της ομάδας του trackmania.Γίνετε μέλη όσοι θέλετε!

hxxp:just-team.co.cc [nonactive]

konkarakas

Quote from: konkarakas on September 11, 2007, 01:08:24 AM
Ηδη λειτουργει εδω και 20 περιπου μερες το Fyticum Forum με σκοπο την εξυπηρετηση ενημεμρωση κτλ κτλ των φοιτητων του τμηματος Φυτ. Παραγωγης του Γ.Π.Α.

τελικα το fyticum forum μετακομισε στο www.gewponoi.com σκοπο την εξυπηρετηση και των αλλων τμηματων του Γεωπονικού Πανεπιστημιού ηδη στον ιδιο χωρο εχει στηθει και αντιστοιχο φορουμ φοιτητων Ζωικης παραγωγης ενω αναμενεται να ερθει κ η γεωπονικη βιοτεχνολογια λιαν συντομως...

makrhs

το οικία και διακόσμηση με θέματα οικοδομής και αρχιτεκτονικής
hxxp:makrhs.gr/forum/index.php [nonactive]

triantis7


yameth

www.noiz.gr

"Ο στόχος του noiz.gr είναι να προσφέρει μια τοποθεσία στους μουσικούς και ηχολήπτες, ροκάδες κι αρακάδες, τζαζίστες, μπλουζίστες, μεταλάδες, σκυλάδες, D.j.'s, M.c.'s, soundfreaks και λοιπούς, για να ενημερώνονται και να ανταλλάσσουν απόψεις σε οτιδήποτε αφορά τη μουσική τεχνολογία, τη σύνθεση και τον ήχο."

Μετατροπή από PhpNuke / Phpbb σε SMF / TP, εδώ κι ένα χρόνο και ησύχασα. Υπάρχουν αρκετά κενά σε σχέση με την προηγούμενη ευελιξία, αλλά η σταθερότητα ανταμείβει.
SMF 2.0.11, EZPortal, Ad Management, SMF Articles, Simple Audio Video Embedder, SMF Trader System, SMF Packs SEO

Advertisement: