Advertisement:

Author Topic: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view  (Read 28211 times)

babjusi

 • Guest
[Mod per Smf] Borderd post data on topic view
« on: September 01, 2008, 12:41:26 PM »
Link to Mod

Me kete modifikim te dhenat e antarit te temat do te duken ne nje menyre me te organizuar dhe efektive. Te pakten ky eshte mendimi im  :D

Ketu me poshte eshte vendosur dhe nje imazh ku tregohet qarte se si duken te dhenat e antarve te temat. Gjykoheni vet  ;)
« Last Edit: February 17, 2009, 12:41:12 PM by babjusi »

Offline TazZ

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 20
 • Gender: Male
  • Diskutoni
Re: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view
« Reply #1 on: September 15, 2009, 11:13:29 AM »
hmmm imazhi eshte hequr  :'(

Offline stevejoe

 • Newbie
 • *
 • Posts: 2
Re: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view
« Reply #2 on: December 21, 2009, 01:17:49 PM »
Hi,

Thank you for your post  babjusi.

Offline Poshnjari

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 122
  • GreekNeaTech on Facebook
  • @GreekNeaCom on Twitter
  • Free Full Software
Re: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view
« Reply #3 on: January 28, 2012, 07:12:07 PM »
Babjusi nese eshte e mundur beje dhe nje upload se eshte fshire