Ikonice u gornjem desnom uglu!

Started by Konj, November 13, 2011, 03:07:26 PM

Previous topic - Next topic

Konj

Pozz to me zanima, ovdje cu smjestit jos neka pitanja  O:)
Prvo kako u gornjem desnom uglu da dodam ikonice za fejs i homepage.
Drugo pitanje je da li je moguce ubaciti negdje na forumu (pocetna) dvije ikonice jednu npr. sivu i jednu plavu i kada korisnik klikne na sivu da ga prebaci na sivu temu na forum a kada klikne plavu da mu osnovna tema bude plava? i da tako moze da bira, jer ne mogu ovako mislit koja im je bolja nego bolje ovako da biraju  :laugh:

PS. takodje pitanje za footer , probao sam izmijeniti nesto na default temi i uspio i makao ovo XHTML RSSS WAP2 nekako , i usao u moju drugu temu i tamo nasao dje da menjam i izmjenio sam i opet nista! opet isto.. Branko stavio sam da moze korisnik da bira temu pa vidji taj problem (ako hoces) rijesio sam prb sa logoom.

Dzonny

Možemo mi prvo da vidimo url, pa će nam biti lakše da pomognemo?

Što se tiče odabira boje teme, za to moraju da se koriste dva css fajla koliko znam, moraš prvo da središ to pa onda da ubaciš dugmiće sa javascriptom koji pozivaju određeni css fajl. Ja ti preporučujem da skineš neku multicolor temu pa pogledaš kako je to urađeno tu, pa isti metod primeniš kod tebe.

Dzonny

Ja koliko vidim već imaš ikonice za homepage i za fejs?

Branko.

Quote from: Konj on November 13, 2011, 03:07:26 PM
Drugo pitanje je da li je moguce ubaciti negdje na forumu (pocetna) dvije ikonice jednu npr. sivu i jednu plavu i kada korisnik klikne na sivu da ga prebaci na sivu temu na forum a kada klikne plavu da mu osnovna tema bude plava? i da tako moze da bira, jer ne mogu ovako mislit koja im je bolja nego bolje ovako da biraju
Ima gotova Curve Multi Color sa osam boja ovdje
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

Konj

Quote from: Dzonny on November 14, 2011, 02:08:24 AM
Ja koliko vidim već imaš ikonice za homepage i za fejs?

pa da, imam na default temi ali na ovoj novoj epic nemam  :o

Konj

Quote from: Branko. on November 14, 2011, 05:11:51 AM
Quote from: Konj on November 13, 2011, 03:07:26 PM
Drugo pitanje je da li je moguce ubaciti negdje na forumu (pocetna) dvije ikonice jednu npr. sivu i jednu plavu i kada korisnik klikne na sivu da ga prebaci na sivu temu na forum a kada klikne plavu da mu osnovna tema bude plava? i da tako moze da bira, jer ne mogu ovako mislit koja im je bolja nego bolje ovako da biraju
Ima gotova Curve Multi Color sa osam boja ovdje

vidjeo sam to ali mi se ne svidja... Default i epic su mi nekako odlicne i hocu da ubacim kao to sto je na ovu multi color male ikonice za menjaju teme... znali neko? ili da mi pomogne :o

Branko.

Quote from: Konj on November 14, 2011, 06:50:18 AM
vidjeo sam to ali mi se ne svidja... Default i epic su mi nekako odlicne i hocu da ubacim kao to sto je na ovu multi color male ikonice za menjaju teme... znali neko? ili da mi pomogne :o
Kao prvo to je takođe potpuno ista curve (default) tema koju ti koristiš a ima te male ikonice koje mijenjaju boju.Drugo, ne misliš valjda da je prepravka teme kako si ti zamislio jednostavna i laka?Što se tiče epic teme moraš prvo omogućiti da se vidi.

btw: Ovo je više za Teme i grafika budući da nema neke velike veze sa SMF-om

Konj

ne svidja mi se ova :( previse boja i ne ozbiljna je. Znaci veoma je tesko ubaciti ikonice fejsa i homepage u gornjem desnom uglu i isto tu ubaciti dvije male koje ce menjati temu?

Branko.

Ako misliš na epic temu, to s ikonicama će vjerovatno ići (ako je postaviš da se vidi) ali ovo drugo je teže i možeš se, eventualno, obratiti autoru teme.

Konj

Evo stavio sam da se vidi! Aj pogledaj :)  a znaci to je veoma tesko :/ a ja ni ne znam engleski i sumljam da bi mi to besplatno uradio :s

Dzonny

Ja ne vidim nigde mogućnost da promenim temu u podešavanju profila, samo default mogu da vidim.

Konj

Quote from: Dzonny on November 14, 2011, 11:14:15 AM
Ja ne vidim nigde mogućnost da promenim temu u podešavanju profila, samo default mogu da vidim.

kako to  ::) stani da probam da napravim  :-*

Konj

Konj

Advertisement: