Advertisement:

Author Topic: Aeva Media 1.4 e përkthyer në Shqip!  (Read 17151 times)

Offline akifix

 • Newbie
 • *
 • Posts: 9
Aeva Media 1.4 e përkthyer në Shqip!
« on: January 11, 2012, 10:11:05 AM »
Aeva Media është një paketë që shumë veta mund t'a njohin shumë mirë, e cila ofron shfaqje e fotografive në albume, mundësi të ndryshme për videos etj, si dhe ndihmon për shfaqjen e vidiove nga Youtube duke vëndosur vetëm linkun e vidios.
Këtë paketë e kam përkthyer në Shqip për formatin e gjuhës utf8.

Një sugjerim për Moderatorët e forumit në gjuhen Shqip: Do të ishte mirë të krijohej një sektor me përkthime të paketave të ndryshme në gjuhen tonë në mënyrë që të shtyhen edhe të tjerë për t'a pasuruar këtë sektor.
Faleminderit!
« Last Edit: January 12, 2012, 03:57:34 PM by akifix »

Offline Poshnjari

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 122
  • GreekNeaTech on Facebook
  • @GreekNeaCom on Twitter
  • Free Full Software
Re: Aeva Media 1.4 e përkthyer në Shqip!
« Reply #1 on: January 28, 2012, 07:28:40 PM »
Edhe une jam dakort me akifix, te kemi dhe ne nje sektor ne shqip.

Offline billis_2

 • Semi-Newbie
 • *
 • Posts: 31
 • Gender: Male
  • AlbStars.Com
Re: Aeva Media 1.4 e përkthyer në Shqip!
« Reply #2 on: March 04, 2012, 01:25:02 PM »
Flm per perkthimin :)