Dodavanje jos "News" box-ova na Gold Moon temi SMF 1.1.16 i menjanje boja

Started by FicTioNs, June 03, 2012, 12:42:48 PM

Previous topic - Next topic

FicTioNs

Pa evo mene interesuje da li je moguce da dodam pored jednog osnovnog jos 2-3 news boxa, tako da mogu da napise tri novosti odjednom, a nemoram da sve stavljam u prvu.Tacnije da svaka vest bude u zasebnom text boxu koji je odredjen kao i ovaj pocetni.

Primer:

Takodje mi treba pomoc da stavim razmak veci ismedju kategorija i da promenim boju fonda u nazivima Pod-foruma (Child boards-a)

:D

sima1

Za prva dva pitanja neznam a za promenu boje i velicine naziva podforuma postoji mod ali ja to kod mene radim ovako <FONT face="UBACI FONT KOJI ZELIS" size="4" color="BOJA SLOVA" >FORUM/ILI PODFORUM </FONT>

phaenomeN

Koliko znam, postoji funkcija koja prikazuje random vijest sa foruma, i to na svaki refreš drugu vijest... a to što ti hoćeš, da se svaka vijest posebno prikazuje, ne znam da li je izvodivo...
lakše ti je da napišeš tekst u fajlu pa edituješ po potrebi..
inače, moguće je to staviti tu ispod navigacije.. postavi jednu tabelu sa 3 kolone tu ispod navigacije gdje je search, i poslije u CSS-u samo to središ ...

Za ovaj razmak, ne znam tačno, ali preko view source opcije skontaj koja je klasa za forum, pa poslije samo udari padding u css-u...
Također ni za font ne znam tačno, ali koliko vidim na ovom forumu, klasa je .children ,pa probaj u css-u definisati .children a { font-family: blabla; }

Atachedd

Evo ti nweBalance thema free ..ja je naso *snip- do not pirate themes*

Advertisement: