Eroare Subs-Post.php cand raspund, modific sau creez un nou topic

Started by TrueZone, September 17, 2013, 05:46:06 PM

Previous topic - Next topic

TrueZone

Buna seara,

Cand incerc sa  deschid un nou topic sau sa raspunt la un post, modific,,  imi apare pagina alba ca si cum nu gaseste  fisierul

In logul de erori imi apare asta:

Aplică Filtru: Arată numai mesajele de eroare ale acestui URLhttp://pensionarii.truezone.ro/index.php?action=post;topic=162.0;last_msg=693Aplică Filtru: Arată doar erorile cu acelaşi mesaj2: require_once(/home/rtru1854/public_html/pensionarii/Sources/Subs-Post.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory
Aplică Filtru: Arată erorile doar din acest fişier Fişier: /home/rtru1854/public_html/pensionarii/Sources/Post.php
Rând: 103

Am cercetat putin si am descoperit ca in Folderul Source - nu mai exista fisierul Subs-Post.php.

Am impresia ca s-a intamplat asta in momentul in acre am vrut sa instalez un pachet numit Post separator. M-am uitat acolo si inr-adevar   el solicita inlocuirea unei linii de cod cu alta. Dar nu pot sa reversez modificare pt ca  fisierul Subs-Post.php nu mai exista


Ce e de facut ??? cum pot reface acest fisier.

Mentionez ca am mai multe pachete instalate, dar la verificare nici unul din ele nu  se foloseste de subs-post.php, deci nu e vorba de un conflict. Cred ca versiunea Separatorului de posturi era alta decat cea actuala pentru ca mi-a dat o atentionare  inainte de a o instala.
Adica am incarcat pachetul, am dat primul pas de instalare, mi-a aparut  atentionarea si am oprit instalarea finala... totusi am observat ca  pachetul cu pricina  cerea inlocuirea  fiesierului Subs-Post.php cu altul...Deci de aici toate problema...

CUm pot rezolva situatia...forumul deja este activ de ceva vreme si nu e o optiune sa reinstalez, pierzand baza de date cu userii inregistrati si mai ales celelalte pachete s modificarile efectuate !


MUltumesc !

-=[Vyorel]=-

Quote from: TrueZone on September 17, 2013, 05:46:06 PM
Mentionez ca am mai multe pachete instalate, dar la verificare nici unul din ele nu  se foloseste de subs-post.php, deci nu e vorba de un conflict.
Daca intradevar niciun alt pachet de modificari nu se foloseste de fisierul Subs-post.php, atunci poti descarca pack-ul full de instalare a SMF-ului si din arhiva descarcata sa adaugi doar fisierul respectiv.

Quote from: TrueZone on September 17, 2013, 05:46:06 PM
CUm pot rezolva situatia...forumul deja este activ de ceva vreme si nu e o optiune sa reinstalez, pierzand baza de date cu userii inregistrati si mai ales celelalte pachete s modificarile efectuate !
Nu e nevoie de reinstalare a forumului. Poti doar sa reuploadezi toate fisierele forumului din pack-ul mentionat mai sus (fara fisierele de instalare si cele 2 de setari) si rulezi forumul. Singura problema ar fi ca v-a trebui sa reinstalezi tema si pachetele de modificari :)


Inainte de a face orice modificare la forum, fie ea minora sau majora, fa-ti un backup la intregul forum (fisiere + baza de date).
My mods for SMF - [6].

TrueZone

Am rezolvat problema, nu era de la mine... cei de la hosting  au un script care  mi-a bagat acel file in carantina, consderand posibil malitios. Aviz si celorlalti. Unele scripturi interpreteaza acest fisier ca posibil malitios si il pun in carantina.

Viorel: Am incercat si ec ai zis tu initial, am repus fisierul lipsa dintr-un back-up anterior, si mi-a disparut instanataneu, apoi am facut un full back-up si  din nou a disparut acel fisier. Apoi am creat un fisier Php cu acel nume si am adaugat manual datele din back-up si din nou a disparut. Prin urmare am realizat ca  ceva il blocheaza. Aasa ca m-am adresat celor de la hosting care in final au modificat datele scriptului or si au scos restrictia.

Oricum mersi de interventie, poate  invata si altii din experienta mea cu aceasta problema !

Salutari

-=[Vyorel]=-

E bine totusi ca ai observat disparitia lui. :) N-am intalnit la nici-o firma de hosting asa ceva, sa stearga acel fisier.

My mods for SMF - [6].

Advertisement: