Advertisement:

Author Topic: Błąd przy ładowaniu pakietu  (Read 6119 times)

Offline mieszkaniec

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 52
    • Eprzyjazn.pl
Błąd przy ładowaniu pakietu
« on: December 12, 2013, 09:03:19 AM »
Pakiet który starasz się wysłać jest nie poprawny lub uszkodzony i powoduje następujący błąd:
"Mimo, że pakiet został pobrany na serwer, wydaje się być pusty. Sprawdź czy katalog pakietów oraz podkatalog "temp" są zapisywalne. Jeżeli problem nie ustąpi, powinieneś spróbować rozpakować pakiet na twoim własnym komputerze i wgrać wypakowane pliki do podkatalogu w katalogu pakietów i spróbować jeszcze raz. Na przykład, jeśli pakiet był nazwany shout.tar.gz to:
1) Pobierz pakiet na twój komputer i rozpakuj
2) Używając klienta FTP stwórz nowy katalog w folderze "Packages", w tym przykładzie możesz go nazwać "shout".
3) Wgraj wszystkie wypakowane pliki pakietu do tego katalogu.
4) Wróć do strony przeglądania pakietów w menadżerze, pakiet powinien zostać automatycznie znaleziony przez SMF." .


Czym to jest spowodowane ?
<b>Eprzyjazn.pl</b>|Nowy portal społecznościowy zapraszam| <b>www.eprzyjazn.pl</b>

Offline phantomm

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,064
  • Gender: Male
    • pages/smfpl/171860759503032 on Facebook
    • Polish ElkArte community
Re: Błąd przy ładowaniu pakietu
« Reply #1 on: December 14, 2013, 01:17:55 PM »
Co próbujesz instalować?
Polskie wsparcie SMF na simplemachines.org

My mods

Offline impreza

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,054
    • infomiasto.eu
Re: Błąd przy ładowaniu pakietu
« Reply #2 on: December 15, 2013, 02:30:23 PM »
Ale czy ten pakiet jest zgodny z twoją wersją SMF oraz czy nie gryzą się kody jak rozwinąć ich dodawanie do plików?
Portal infomiasto.eu - treści w postaci artykułów i filmów tematycznych

Offline janett

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • forum edukacja
Re: Błąd przy ładowaniu pakietu
« Reply #3 on: April 25, 2014, 05:06:20 PM »
Pakiety starsze da się instalować na nowszych wersjach, ale należy ignorować kompatybilność wersji.

Offline rafalkaminski

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
Re: Błąd przy ładowaniu pakietu
« Reply #4 on: May 11, 2014, 10:29:04 AM »
Albo wersja nie ta albo pakiet ma problemy przez inne pakiety jakie są  już zainstalowane.