Advertisement:

Author Topic: Reseller  (Read 153870 times)

Offline Daniiel

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 78
  • Gender: Male
    • SMFTricks on GitHub
    • SMFTricks
Re: Reseller
« Reply #40 on: August 08, 2014, 10:04:12 PM »
Do not worry for now. It is difficult to understand the translation. I'm sorry. I will ask a friend who can translate me correctly for you.

I would ask you to tell me where to touch to vary the colors of these 3 sections identified in the image. I've tried the reseller.css but does not reflect the changes.
Their colors are great. Only I would like to customize a little.
A hug.
PD. Nexus 5 shows great.



Reseller.css
You search for "header" and you will find this:
Code: [Select]
header
{
background: #3498db;
box-shadow: 0 -3px #9fc6e0 inset;
padding: 20px 0;
}

You have to change the background and the box shadow (this because it brings a kind of border bottom).

Index.css
Search for:
Code: [Select]
div.cat_bar
{
background: #34495e;
padding-left: 9px;
height: 35px;
overflow: hidden;
margin-bottom: 1px;
}
Code: [Select]
h4.catbg, h4.catbg2 , h3.catbg , h3.catbg2 , .table_list tbody.header td.catbg
{
background: #34495e;
padding-right: 9px;
}

Change the background for which you want.

Offline gonza28

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • @@gonzadoky on Twitter
Re: Reseller
« Reply #41 on: August 08, 2014, 11:47:35 PM »
A treat. I managed to change the colors. Thank you very much.
Excellent template. Keep it !!

God bless you. ;)

EDIT.
I would like to see more of a bother.
1-You can remove the shadow that allows you to see the social icons?



In the future, you can put the options of adding social icons here?
IMG

« Last Edit: August 09, 2014, 04:58:31 AM by gonza28 »

Offline Kornak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Reseller
« Reply #42 on: August 09, 2014, 05:12:07 AM »
I find new bug ((

That happens if i push the button in topic with vote.

How repair it?

Offline Diego Andrés

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,059
  • Gender: Male
  • We know, we'll be coming
    • DiegoCortes on GitHub
    • @comeladrillos on Twitter
    • SMF Tricks - Free & Premium Themes
Re: Reseller
« Reply #43 on: August 09, 2014, 12:32:44 PM »
I find new bug ((

That happens if i push the button in topic with vote.

How repair it?

index.css search
Code: [Select]
div#pollmoderation
And remove the
Code: [Select]
overflow: auto;

SMF Tricks - Free & Premium Responsive Themes for SMF.

Offline Kornak

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Reseller
« Reply #44 on: August 09, 2014, 04:05:05 PM »
I find new bug ((

That happens if i push the button in topic with vote.

How repair it?

index.css search
Code: [Select]
div#pollmoderation
And remove the
Code: [Select]
overflow: auto;

Worked, Thx!

Offline ultrazonex2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Reseller
« Reply #45 on: August 09, 2014, 04:53:18 PM »
Excellent template. I appreciate the good works. Please how do I make the menu buttons appear on mobile view navbar. I would rather prefer that my users see their login, register, logout button instead of the toggle navigation bar I see there. This appear mostly on operamini view but on blackberry view, the menu options are tucked away under a bar. Please I would like all the menu options openly expanded.

Offline Mstcool

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 911
Re: Reseller
« Reply #46 on: August 09, 2014, 07:53:34 PM »
For people who have problems with the images online and offline, I will leave images attached to replace them. Root: Themes/Reseller/images

Offline image always worked for me, online didn't. I changed the online image and it still doesn't show up. What to do?

Offline ultrazonex2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Reseller
« Reply #47 on: August 10, 2014, 08:42:16 AM »
How do I have these buttons displayed on my forum under the logo like in smftricks.com?
 Home
 Search
 Team
 Downloads
 Login
 Register

Also note that a 'logout button' is shown too when you are logged in. Note everyone will know that some button exist under toggle navigation.

Thanks.

Offline gonza28

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • @@gonzadoky on Twitter
Re: Reseller
« Reply #48 on: August 10, 2014, 04:17:02 PM »
bug:
Buttons facebook integration sees not login and G +

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2322

Offline Neekiinh0

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 226
  • Gender: Male
    • neecorc on Facebook
    • @neekiinh0 on Twitter
    • SMFpersonal
Re: Reseller
« Reply #49 on: August 10, 2014, 09:05:04 PM »
The bug theme is looking at in terms of code and design.
Not compatible with mods

PD: Google translate.

Adaptamos themes de otras plataformas a SMF!
Contactame por MP o Skype: neekiinh0 para saber mas.

SMFPersonal.net

Themes Demo

Dolphin
Personal

Offline NanoSector

  • Customizer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 10,471
  • Gender: Male
  • VC321xb47@aperture:~#
    • Yoshi2889 on GitHub
Re: Reseller
« Reply #50 on: August 12, 2014, 03:10:09 PM »
Thanks for this theme, I love it! :)
My Mods / Mod Builder - A tool to easily create mods / Blog
"I've heard from a reliable source that the Answer is 42. But, still no word on what the question is."

Offline Matias-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Reseller
« Reply #51 on: August 15, 2014, 04:30:58 PM »
Gente tengo este problema... Se descuadra cuando voy a editar un tema.
Saludos.

People have this problem ... is out of position when I go to edit a theme.
Greetings.

Offline OCJ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 481
  • Gender: Male
Re: Reseller (Simple Portal - no space between columns)
« Reply #52 on: August 18, 2014, 07:13:37 AM »
Not sure if you are interested in this as it is another mod problem, though the most popular SMF mod - Simple Portal.

Wrap theme has some space/padding between the center and left or right columns but not the Reseller theme?
Doesn't look good. As this theme is becoming popular maybe it would be worth fixing.

This is a temporary board but you can see the difference in themes.

hxxp://ichikawa-eikaiwa.com/smf/

Screenshots also attached.




Offline Daniiel

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 78
  • Gender: Male
    • SMFTricks on GitHub
    • SMFTricks
Re: Reseller
« Reply #53 on: August 19, 2014, 03:20:34 PM »
Not sure if you are interested in this as it is another mod problem, though the most popular SMF mod - Simple Portal.

Wrap theme has some space/padding between the center and left or right columns but not the Reseller theme?
Doesn't look good. As this theme is becoming popular maybe it would be worth fixing.

This is a temporary board but you can see the difference in themes.

hxxp://ichikawa-eikaiwa.com/smf/

Screenshots also attached.

If you watch the comments above, you can find the solution.

Gente tengo este problema... Se descuadra cuando voy a editar un tema.
Saludos.

People have this problem ... is out of position when I go to edit a theme.
Greetings.


Index.template.php
Search:
Code: [Select]
// Show a linktree. This is that thing that shows "My Community | General Category | General Discussion"..
function theme_linktree($force_show = false)
{
global $context, $settings, $options, $shown_linktree;

// If linktree is empty, just return - also allow an override.
if (empty($context['linktree']) || (!empty($context['dont_default_linktree']) && !$force_show))
return;

echo '
<div class="navigate_section">
<div class="container">
<div class="row">
<ol class="breadcrumb">';

// Each tree item has a URL and name. Some may have extra_before and extra_after.
foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
{
echo '
<li', ($link_num == count($context['linktree']) - 1) ? ' class="active"' : '', '>';

// Show something before the link?
if (isset($tree['extra_before']))
echo $tree['extra_before'];

// Show the link, including a URL if it should have one.
echo $settings['linktree_link'] && isset($tree['url']) ? '
<a href="' . $tree['url'] . '"><span>' . $tree['name'] . '</span></a>' : '<span>' . $tree['name'] . '</span>';

// Show something after the link...?
if (isset($tree['extra_after']))
echo $tree['extra_after'];

echo '
</li>';
}
echo '
</ol>
</div>
</div>
</div>';

$shown_linktree = true;
}
Replace for:
Code: [Select]
// Show a linktree. This is that thing that shows "My Community | General Category | General Discussion"..
function theme_linktree($force_show = false)
{
global $context, $settings, $options, $shown_linktree;

// If linktree is empty, just return - also allow an override.
if (empty($context['linktree']) || (!empty($context['dont_default_linktree']) && !$force_show))
return;

echo '
<div class="navigate_section">
<div class="container">
<div class="row">
<ol class="breadcrumb">';

// Each tree item has a URL and name. Some may have extra_before and extra_after.
foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
{
echo '
<li', ($link_num == count($context['linktree']) - 1) ? ' class="active"' : '', '>';

// Show the link, including a URL if it should have one.
echo $settings['linktree_link'] && isset($tree['url']) ? '
<a href="' . $tree['url'] . '"><span>' . $tree['name'] . '</span></a>' : '<span>' . $tree['name'] . '</span>';

echo '
</li>';
}
echo '
</ol>
</div>
</div>
</div>';

$shown_linktree = true;
}

Offline OCJ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 481
  • Gender: Male
Re: Reseller
« Reply #54 on: August 20, 2014, 02:10:11 AM »
That code change to Reseller index.template.php did not fix the problem. I cleared smf cache, browser cache etc but no change - still no space between side columns and center column.
See screenshots - Curve and Wrap themes are ok, but not Reseller.



Quote
// Show a linktree. This is that thing that shows "My Community | General Category | General Discussion"..
function theme_linktree($force_show = false)
{
   global $context, $settings, $options, $shown_linktree;

   // If linktree is empty, just return - also allow an override.
   if (empty($context['linktree']) || (!empty($context['dont_default_linktree']) && !$force_show))
      return;

   echo '
   <div class="navigate_section">
      <div class="container">
         <div class="row">
            <ol class="breadcrumb">';

         // Each tree item has a URL and name. Some may have extra_before and extra_after.
         foreach ($context['linktree'] as $link_num => $tree)
         {
            echo '
               <li', ($link_num == count($context['linktree']) - 1) ? ' class="active"' : '', '>';

            // Show the link, including a URL if it should have one.
            echo $settings['linktree_link'] && isset($tree['url']) ? '
                  <a href="' . $tree['url'] . '"><span>' . $tree['name'] . '</span></a>' : '<span>' . $tree['name'] . '</span>';

            echo '
               </li>';
         }
         echo '
            </ol>
         </div>
      </div>
   </div>';

   $shown_linktree = true;
}



Offline Daniiel

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 78
  • Gender: Male
    • SMFTricks on GitHub
    • SMFTricks
Re: Reseller
« Reply #55 on: August 20, 2014, 03:37:38 AM »
Jajajaja, that code it's not for fix that problem, I meant that the solution is in the previous replies, whatever, here you go:

Portal.template.php
Search:
Code: [Select]
<a class="sp_float_right" style="padding-top: 7px;" href="javascript:void(0);" onclick="sp_collapseBlock(\'', $block['id'], '\')"><img id="sp_collapse_', $block['id'], '" src="', $settings['images_url'], $block['collapsed'] ? '/expand.gif' : '/collapse.gif', '" alt="*" /></a>';Replace with:
Code: [Select]
<a class="sp_float_right" href="javascript:void(0);" onclick="sp_collapseBlock(\'', $block['id'], '\')"><img id="sp_collapse_', $block['id'], '" src="', $settings['images_url'], $block['collapsed'] ? '/expand.gif' : '/collapse.gif', '" alt="*" /></a>';
Reseller.css
Add to the end:
Code: [Select]
#sp_center
{
     padding: 0 5px;
}

Offline OCJ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 481
  • Gender: Male
Re: Reseller
« Reply #56 on: August 20, 2014, 06:29:54 AM »
Just changing the reseller css padding seems to have done it - thanks.

Offline Daniiel

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 78
  • Gender: Male
    • SMFTricks on GitHub
    • SMFTricks
Re: Reseller
« Reply #57 on: August 20, 2014, 07:24:18 PM »
Hello,
Can you help me in adding something like this


In place of this check box


Thanks
Don't think I you forget, here you go:

Index.template.php
Search:
Code: [Select]
<div class="checkbox">
<label>
<input name="cookielength" type="checkbox" value="-1" /> Recuerdame
</label>
</div>
Replace with:
Code: [Select]
<div class="onoffswitch">
<input type="checkbox" name="onoffswitch" class="onoffswitch-checkbox" value="-1" id="myonoffswitch" checked>
<label class="onoffswitch-label" for="myonoffswitch">
<span class="onoffswitch-inner"></span>
<span class="onoffswitch-switch"></span>
</label>
</div>

reseller.css
Add to the end:
Code: [Select]
.onoffswitch {
    position: relative; width: 90px;
    -webkit-user-select:none; -moz-user-select:none; -ms-user-select: none;
}

.onoffswitch-checkbox {
    display: none;
}

.onoffswitch-label {
    display: block; overflow: hidden; cursor: pointer;
    border: 2px solid #999999; border-radius: 0px;
}

.onoffswitch-inner {
    display: block; width: 200%; margin-left: -100%;
    -moz-transition: margin 0.3s ease-in 0s; -webkit-transition: margin 0.3s ease-in 0s;
    -o-transition: margin 0.3s ease-in 0s; transition: margin 0.3s ease-in 0s;
}

.onoffswitch-inner:before, .onoffswitch-inner:after {
    display: block; float: left; width: 50%; height: 30px; padding: 0; line-height: 26px;
    font-size: 14px; color: white; font-family: Trebuchet, Arial, sans-serif; font-weight: bold;
    -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box;
    border: 2px solid transparent;
    background-clip: padding-box;
}

.onoffswitch-inner:before {
    content: "YES";
    padding-left: 10px;
    background-color: #3498DB; color: #FFFFFF;
}

.onoffswitch-inner:after {
    content: "NO";
    padding-right: 10px;
    background-color: #DB4A67; color: #FFFFFF;
    text-align: right;
}

.onoffswitch-switch {
    display: block; width: 20px; margin: 0px;
    background: #34495E;
    position: absolute; top: 0; bottom: 0; right: 70px;
    -moz-transition: all 0.3s ease-in 0s; -webkit-transition: all 0.3s ease-in 0s;
    -o-transition: all 0.3s ease-in 0s; transition: all 0.3s ease-in 0s;
}

.onoffswitch-checkbox:checked + .onoffswitch-label .onoffswitch-inner {
    margin-left: 0;
}

.onoffswitch-checkbox:checked + .onoffswitch-label .onoffswitch-switch {
    right: 0px;
}

Preview



Greetings!

Offline -Captain Ghost-

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 110
  • Gender: Male
Re: Reseller
« Reply #58 on: August 20, 2014, 08:43:32 PM »
Hello,
Can you help me in adding something like this


In place of this check box


Thanks
Don't think I you forget, here you go:

Index.template.php
Search:
Code: [Select]
<div class="checkbox">
<label>
<input name="cookielength" type="checkbox" value="-1" /> Recuerdame
</label>
</div>
Replace with:
Code: [Select]
<div class="onoffswitch">
<input type="checkbox" name="onoffswitch" class="onoffswitch-checkbox" value="-1" id="myonoffswitch" checked>
<label class="onoffswitch-label" for="myonoffswitch">
<span class="onoffswitch-inner"></span>
<span class="onoffswitch-switch"></span>
</label>
</div>

reseller.css
Add to the end:
Code: [Select]
.onoffswitch {
    position: relative; width: 90px;
    -webkit-user-select:none; -moz-user-select:none; -ms-user-select: none;
}

.onoffswitch-checkbox {
    display: none;
}

.onoffswitch-label {
    display: block; overflow: hidden; cursor: pointer;
    border: 2px solid #999999; border-radius: 0px;
}

.onoffswitch-inner {
    display: block; width: 200%; margin-left: -100%;
    -moz-transition: margin 0.3s ease-in 0s; -webkit-transition: margin 0.3s ease-in 0s;
    -o-transition: margin 0.3s ease-in 0s; transition: margin 0.3s ease-in 0s;
}

.onoffswitch-inner:before, .onoffswitch-inner:after {
    display: block; float: left; width: 50%; height: 30px; padding: 0; line-height: 26px;
    font-size: 14px; color: white; font-family: Trebuchet, Arial, sans-serif; font-weight: bold;
    -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box;
    border: 2px solid transparent;
    background-clip: padding-box;
}

.onoffswitch-inner:before {
    content: "YES";
    padding-left: 10px;
    background-color: #3498DB; color: #FFFFFF;
}

.onoffswitch-inner:after {
    content: "NO";
    padding-right: 10px;
    background-color: #DB4A67; color: #FFFFFF;
    text-align: right;
}

.onoffswitch-switch {
    display: block; width: 20px; margin: 0px;
    background: #34495E;
    position: absolute; top: 0; bottom: 0; right: 70px;
    -moz-transition: all 0.3s ease-in 0s; -webkit-transition: all 0.3s ease-in 0s;
    -o-transition: all 0.3s ease-in 0s; transition: all 0.3s ease-in 0s;
}

.onoffswitch-checkbox:checked + .onoffswitch-label .onoffswitch-inner {
    margin-left: 0;
}

.onoffswitch-checkbox:checked + .onoffswitch-label .onoffswitch-switch {
    right: 0px;
}

Preview



Greetings!
Thanks alot it worked.

Offline ChezTweedy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: Reseller
« Reply #59 on: August 21, 2014, 05:20:55 PM »
Hello, I am new on SMF and need help with uploading videos.

I have a few videos on flowplayer.org and need put a video in my post, but when I doing it, I can see just a link to the video, but not the player.

Can you please tell me, where and how, I have put two codes <head> , <body>