Advertisement:

Author Topic: Strange. Home menu keeps forwarding to install.php after install.  (Read 4041 times)

Offline ChrisCarter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
I haven't seen this elsewhere so I was hoping someone has seen this and has a fix.

I've installed SMF with no problem. I've deleted the install.php file.  When I hover over the Home link in the menu, it shows that it points to index.php.
Whenever I click the link I get a 404 error because the site tries to go to install.php.

I tried running the repair tool and still the same issue. Any ideas?!

 :o

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 51,561
Re: Strange. Home menu keeps forwarding to install.php after install.
« Reply #1 on: December 23, 2016, 03:06:31 PM »
which version of SMF did you install? where did you get the installer from? how did you complete the install?

Offline ChrisCarter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Strange. Home menu keeps forwarding to install.php after install.
« Reply #2 on: December 23, 2016, 03:39:42 PM »
OH! Guess that would help.  Vesion 2.0.12. Got it right here and installed it with Filezilla and the automatic installer. Then manually deleted the install.php.

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 51,561
Re: Strange. Home menu keeps forwarding to install.php after install.
« Reply #3 on: December 23, 2016, 03:42:26 PM »
what do you mean automatic installer? you went to install.php and went along with the prompts to complete the install?

Offline ChrisCarter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Strange. Home menu keeps forwarding to install.php after install.
« Reply #4 on: December 23, 2016, 03:58:09 PM »
Yep. I followed the prompts and had no problem getting through. On the final step there was a check box to remove install.php. Clicked that the first time then noticed that I was having the problem with the Home menu link.  Reinstalled the software and manually removed the install.php. Still had the same issue.
« Last Edit: December 23, 2016, 04:14:02 PM by ChrisCarter »

Offline ChrisCarter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Strange. Home menu keeps forwarding to install.php after install.
« Reply #5 on: December 23, 2016, 04:18:00 PM »
Nevermind. I checked on different browsers and it only happens when I'm using Chrome. So it's probably just a cache issue. Thanks for the getting back to me though!