Advertisement:

Author Topic: Optimizare platforma.  (Read 1780 times)

Offline Rixthinna

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 48
Optimizare platforma.
« on: March 08, 2017, 03:42:47 AM »
Am forumul pe SMF.
Mi s-a spus ca ar fi trebuit sa optimizez platforma.
In ce consta aceasta operatiune?
Momentan forumul merge foarte bine. http://jurnale.info/index.php
Are rost sa ma deranjez pentru asa ceva?
Multumesc!


Offline -=[Vyorel]=-

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 739
  • Gender: Male
  • Web Hoster
    • ets2mpro on Facebook
    • Romanian Power Hosting
Re: Optimizare platforma.
« Reply #1 on: March 08, 2017, 11:09:09 AM »
Nu ai ce mare lucru sa faci momentan la forum.

Sunt anumite setari care eu personal le fac mereu cand instalez un forum nou. Din ce am vazut intr-un comentariu de-al tau, ai o mica problema cu acei boti care spameaza forumul cu diverse link-uri.

Cat despre optimizare, atata timp cat folosesti ultima versiune de SMF, este totul ok.
My mods for SMF - [6].

Offline Rixthinna

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 48
Re: Optimizare platforma.
« Reply #2 on: March 08, 2017, 02:21:34 PM »
Spunea tipul de la hostinger ca i-a rupt procesorul hostului vechiul forum pentru ca nu era optimizat si, de aceea nu m-a mai putut gazdui free.
Cred ca a fost doar gargara din partea lui, sa platesc.
Am platit dar am luat-o de la zero la alta gazda. Multumesc pentru confirmarea banuielii mele.
Forumul e ok asa cum e. Multumesc!
(imi trimisese instructiuni sa il optimizez, iti dai seama cat il optimizam eu? :)  )

Offline -=[Vyorel]=-

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 739
  • Gender: Male
  • Web Hoster
    • ets2mpro on Facebook
    • Romanian Power Hosting
Re: Optimizare platforma.
« Reply #3 on: March 09, 2017, 12:45:44 PM »
Spunea tipul de la hostinger ca i-a rupt procesorul hostului vechiul forum pentru ca nu era optimizat si, de aceea nu m-a mai putut gazdui free.
Probabil ca da, pentru ca foloseai o versiune veche de SMF si intra in conflict cu versiunea lui de Apache si MySQL, dar oricum..nu prea cred sa fi fost asta motivul.
SMF 2.0.13 foloseste versiunile mai noi pentru acele 2 softuri si automat este si optimizat.
Ti-as explica mai in detaliu toate nebuniile astea dar mi-e ca te zapacesc de tot :)

Oricum, SMF-ul in general consuma foarte putine resurse si il poti gazdui si pe propriul PC, deci iti dai seama cat de putin consuma. Potisa vezi aici cerintele de sistem.
My mods for SMF - [6].

Offline Rixthinna

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 48
Re: Optimizare platforma.
« Reply #4 on: March 10, 2017, 12:46:34 PM »
Pentru conformitate, raspunsul dumnealui de pe un alt forum (sa nu fac reclama)