Реклами от Google AdSense и smf

Started by boyanova6, September 17, 2017, 08:24:42 AM

Previous topic - Next topic

boyanova6

Моля за съдействие. Имам форум SMF 2.0.14 (уточнявам, че е относително скоро направен), на който искам да се сдобия с реклами от AdSense. И профил в AdSense имам одобрен (уточнявам го за протокола). Инсталирах Ad Managment, "натъпках" кода в модула, дето си трябваше, настроих каквото имаше да се настрои. Обаче до визуализиране на рекламите не се стигна. Излиза само отстъп там, дето трябваше да се рекламите. Ако някой има идеи как да накарам рекламите да се визуализират, моля да ги сподели. Ще съм благодарна.

Pyrhel

Най-напред, погледнала ли си дали има правилния код след като се зареди страницата (Ctrl + U)?
Адсенс ботът трябва да мине и индексира съдържанието, за да прецени подходящите реклами. Това е различен crawler от този за търсачката и докато не индексира съдържанието, полетата ще са празни без реклама. Има вероятност и след това да са празни ако няма подходящи реклами за твоето съдържание, като подходящи значи размер, тип и тематика.

@Bogo

Здравей,

дай линк да погледна форума за да стане по-лесно.

Поздрави!

boyanova6

business-pulse.top [nofollow]

Форумът е доста нов (от средата на август 2017), може и наистина още да си чака индексиране на съдържанието и адсенс бота. Но може и аз да не съм направила нещо като хората, затова си питам. =) Благодаря за съдействието! =)

@Bogo

Здравей,

модула ти за реклами работи поне това видях от кода, най-вероятно бъркаш някъде.

Advertisement: