githup diye bir site var orada sizde sorunlara destek vererek daha hızlı bir şekilde çıkmasına vesile olabilirsiniz.
Swnden baskaai cvp yazmaz zaten sende 3 ay sonra yazarain cvp hahahaha
Ya sen bilgi isteme gözünü seveyim, google translate ingilizcen ile insanların vaktini çalıyorsun başka da bi işe yaradığın yok. Eğer kod okumayı, GitHub sistemine biraz hakim olsaydın, yeni sürümün yakın zamanda çıkacağını anlardın. Aynı zamanda birazcık kültür sahibi olsan, bu dönemin yeni yıl (Christmas) dönemi olduğunu bilir, geliştiricilerin ve yapımcıların bu süreçte tatilde veya tatil hazırlığında olduğunu anlayabilirdin.
githup diye bir site var orada sizde sorunlara destek vererek daha hızlı bir şekilde çıkmasına vesile olabilirsiniz.
Swnden baskaai cvp yazmaz zaten sende 3 ay sonra yazarain cvp hahahaha
Ne demek istediğinizi anlamadım.
Boşver kendi de anlamıyor zaten ne demek istediğini. Adam ekipten ayrıldığımı bile anlayamadı 1,5-2 senede hala temalarını/modlarını onaylIk için bana mesaj atıyor.
Kardesim ben bu konuyu actigimdan bu yana 120 gun gecmistir yenimi cvp yazmak aklina dustu
Rc nin cikacagini su anda bende biliyorum
Google ile cevirmek konusuna gelince senin gibi benciller yuzunden herkesin vakti bosa gidiyor 2 bisey biliyosun diye biyerlerin kalkmis
Kabahat bende ki seni adam sandik bundan sonra benim actigim konulara cvp yazarsan sana kullanacagim kelimeler farkli olur
Konuyu actigim tarih Eylül 27, 2018, 02:39:55 ÖS » bu zamana kadar antes nerdeydin
Bu arada ekip den ayrildigini nerden bilelim konu acipta duyuru yaptinmi
Senimi takip ediyoruz antes ne halt yiyor diye hahahaaa cok sey yazarimda neyse
Eylül 27, 2018, 02:39:55 ÖS »
Madem sana pm atmisim niye cvp yazmadin bu konu ile ben ilgilenmiyorum ben ekipten ayrildim bana yazma diyebilirsin tabi sana atinlan pm ler s×××n de olmadigi icin hakli oluyorsun
Iyiki bi ingilizcen var antes bilmeyene saygi goster önce
Adamlar tatildeymis yil basiymis vs kultur ogrenecekmisim yaf sen nasil konusuyorsun
Yaptigin aşalamak antes senin ingilizcen batsin antes senin iyiki ogrenmissin
Kimseyi aşalayici konusamazssin antes onca yillar smf ekibinde yer almis birisi olarak bunlar sana yakisiyormu konuyu okumadan dinlemeden anlamadan alay edip aşalayici konusuyorsun 4 ay gecmis asa yukari konuyu ben actigimdan bu zamana ayip senin yaptigin