Yarası olan gocunur arkadaş. Kötü bir şey demedim. Aynen ilk mesajımda olduğu gibi bir his oldu. Yıllardır smf kulandım. Daha önce de belirttim, siz unutuyorsunuz. Smf'yi seviyorum ve halen takipteyim. Daha önce de demiştim, Kendinden (modsuz) Seo ve gelişmiş bir profil sayfası olmadığı için MECBUR xen almak zorunda kaldım. İlk forumumu ve sonraki forumlarımı smf açtım, hatta localde sadece kendime birkaç küçük mod yaptım. Yerli yerinde bir forum; yalnız yıl oluş 2019, seosuz forum sistemi mi kalmış? Yani ne desem hep ters tepki alıyorum. Nedendir bu hazmedememezlik? Smf'nin sadece şunlara ihtiyacı var.
1 - Arama dostu seo url yapısı
2 - Sorunsuz çalışan bildirim (2.1 sürümünde var; yalnız xen gibi sorunsuz olmalı)
3 - Xen gibi profil sayfası
Hatta sadece seosu olsun, ücretli dahi olsa ilk alan ben olurum diye söylemde bulunmuştum.
İnanın ki başka bir şeye ihtiyacı yok. Xen de, İPB'den ilham almadı mı?
Repli, para önemli değil. Verdiğim paraya değmese de olur. 32 yaşına geldim. Hayatımda okuyup işe girmek dışında, para kazanmak için hiçbir şey yapmadım. Gençlik ve okul hayatım parasız, arkadaşsız, hastanelerde geçti; ama hep okumaya çalıştım.
Yeni siteyi siyaset üzerine açtım.
Kötüleyici, kötümser hiçbir şey yazmadım. İçinizde şiddet mi besliyorsunuz? Bir insanı kötülemeye, ezmeye çalışmak çocukça davranıştır. Kimseyi ezmeye çalışmayın rica ederim.
Birçok destek istedim, hep yardım aldım. Bunları bir anda silip atacak değili.