Advertisement:

Author Topic: Font / quotation markup displaying in final post  (Read 122 times)

Offline luminouslandscape

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Font / quotation markup displaying in final post
« on: January 27, 2020, 10:35:00 AM »
This just started happening for some unknown number of users, not all. Please help!

-------
Well, inside my post at least: oil on canvas and photography. [size=78%]But one common subject: faces illuminated by a phone or computer screen.[/size]
[size=78%]
[/size]
[size=78%]Wandering through downtown Belgrade the other day, I stumbled upon an exhibition opening by a young artist [/size]Ivan Milenković, [/font][/size]that seems to share the same fascination as myself with faces lit by a phone or computer screen. He uses oil on canvas, I photographs. [/font][/size]I am pairing some of his work with my photographs.[/font][/size]

[/font][/size]
In the third pairing, the artist is posing if front of his self-portrait.[/font][/size]

[/font][/size]
[font=system-ui, -apple-system, system-ui, .sfnstext-regular, sans-serif]P.S. There is something absolutely funky going on with the forum software. Composing a post has become a nightmare.[/font]

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 52,363
Re: Font / quotation markup displaying in final post
« Reply #1 on: January 27, 2020, 10:37:06 AM »
are you using the WYSIWYG editor? if so stop using it and see if the issue still happens. that editor has many bugs and is not going to be fixed.