News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Token verification failed. Please go back and try again

Started by TheBom, February 11, 2024, 08:55:07 AM

Previous topic - Next topic

TheBom

I see more topics about this issue but no solution, when a user signs out he cant sign back in, even after clearing cookies.

- Got https
- its forced with htaccess to www.
- SMF settings is also using www.
- Tried setting on force safe cookies
- Tried recaptha off

I have upgraded from 2.0.4 to 2.1.4 and since then this issue is here.

Any real solution here?

Kindred

Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

TheBom

I use NameX_v1.3.1 from SMFHacks on SMF 2.1.4 with no mods what so ever.

But i think i found part of the solution, when turning this theme off for the login screen only i can login again.
Which is strange since in my test SMF i have running i don't experience this bug.

The only difference is that this board isnt closed for guest view, my production is.
When i turn allow guest view enabled and then try again then i dont have this bug.

Kindred

In that case, you'll have to take it up with the theme author...
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Panoulis64

Sorry @TheBom to join your question, but I think we have the same problem.
I wonder if you have tried clearing your browser history and setting the cache management to some other option where you have it?

I'm asking you because when I do it, it works fine for a few times and then the problem is there again.
(I also have the forum closed for visitors and I only log in as a member from the top of the portal)

TheBom

Quote from: Panoulis64 on February 13, 2024, 04:57:04 AMSorry @TheBom to join your question, but I think we have the same problem.
I wonder if you have tried clearing your browser history and setting the cache management to some other option where you have it?

I'm asking you because when I do it, it works fine for a few times and then the problem is there again.
(I also have the forum closed for visitors and I only log in as a member from the top of the portal)

The author of the theme implanted a fix that disable the color and dark mode for guest. This fixes the login.

TheBom

@Diego Andrés can tell you more about this issue. He is the one who fixed it in his theme NameX recently.

Diego Andrés

Assuming he uses the same theme as well.
Strange SMF issue indeed. I'll update my package soon, but the updated version can be downloaded on Github.

SMF Tricks - Free & Premium Responsive Themes for SMF.

Advertisement: