News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Yeni Üye Kaydı Sorunu

Started by Mduroy, December 03, 2024, 04:49:40 AM

Previous topic - Next topic

Mduroy

Merhabalar. Yeni bir site kurdum. Üye kaydı olurken son aşamada hata alıyorum. Kontrol edip yardım edebilir misiniz? Sitemin ismi ozelegitim. org

son aşamada üye ola batığımda /index.php?action=signup2 buraya yönlendiriliyor ama Bu sayfa şu anda çalışmıyor hatası alıyorum.

Tekyürek replikacep.com

Quote from: Mduroy on December 03, 2024, 04:49:40 AMMerhabalar. Yeni bir site kurdum. Üye kaydı olurken son aşamada hata alıyorum. Kontrol edip yardım edebilir misiniz? Sitemin ismi ozelegitim. org

son aşamada üye ola batığımda /index.php?action=signup2 buraya yönlendiriliyor ama Bu sayfa şu anda çalışmıyor hatası alıyorum.
Uye oldum sorun yok sitenizde

Mduroy

Quote from: Tekyürek replikacep.com on December 05, 2024, 03:26:07 PM
Quote from: Mduroy on December 03, 2024, 04:49:40 AMMerhabalar. Yeni bir site kurdum. Üye kaydı olurken son aşamada hata alıyorum. Kontrol edip yardım edebilir misiniz? Sitemin ismi ozelegitim. org

Uye oldum sorun yok sitenizde

Yabancı destek bölümünden yardımcı oldular hocam. Sorunu çözdük. SMTP mail ayarları yapılması gerekiyormuş admin panelinden. Teşekkür ederim.

Advertisement: