SMF 2.1.4 Kayıt olma sorunu

Started by aktifavci, December 16, 2024, 08:48:23 AM

Previous topic - Next topic

aktifavci

Merhabalar,

2.1.4 resmi sunucudan dosyaları indirip kurulum yaptım.Default tema kullanıyorum ve hiçbir mod yüklü değil. Fakat test amaçlı yeni bir üyelik oluşturmak istediğimde gerekli bilgileri doldurduktan sonra siteadi(.)com/index.php?action=signup2 kısmında ekteki hatayı alıyorum. Siteye yeniden girdiğimde ise üyelik açılmış oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Tekyürek replikacep.com

Quote from: aktifavci on December 16, 2024, 08:48:23 AMMerhabalar,

2.1.4 resmi sunucudan dosyaları indirip kurulum yaptım.Default tema kullanıyorum ve hiçbir mod yüklü değil. Fakat test amaçlı yeni bir üyelik oluşturmak istediğimde gerekli bilgileri doldurduktan sonra siteadi(.)com/index.php?action=signup2 kısmında ekteki hatayı alıyorum. Siteye yeniden girdiğimde ise üyelik açılmış oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Mail ayarlari yapili olmadigi icin

cihancan

Hocam aynı sorun bazen bende de oluyor. Mail ayarları derken nereleri düzeltmemiz gerekiyor. Bendeki sorun php versiyonu cpanel üzerinden 8.1 yaptığımda olmuştu. Çözemeyimce tekrar 7.4 sürümüne döndüm.

Tekyürek replikacep.com

E posta ayarlar bolumunden mail gonderim ayarlarini yapin halen ayni hatayi veriyor ise kurulu bir moddan olabblir yada sunucu kaynakli olabilir

You cannot view this attachment.

aktifavci

Quote from: Tekyürek replikacep.com on December 18, 2024, 02:49:20 AME posta ayarlar bolumunden mail gonderim ayarlarini yapin halen ayni hatayi veriyor ise kurulu bir moddan olabblir yada sunucu kaynakli olabilir

You cannot view this attachment.

Hocam selamlar sıfırdan kurulum yaptım düzeldi. Bu konuda mail ayarlarından bahsedildiği için sormak istiyorum. Mail  ayarlarını nasıl yapmalıyız? cPanelden mail hesabı açıp onun bilgilerini mi girmeliyiz şifremi unuttum maili vs gitmesi için?

Mevcut ayarlar şu şekilde ama mail gitmiyor test maili göndermeye çalıştığımda.

Advertisement: