• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 25, 2022, 07:16:35 PM

News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.


Password Protect Boards

Started by Thantos, December 16, 2005, 01:21:36 AM

Previous topic - Next topic

JungleBunny

Hmmmm, found a little bug :'( :'( :'(
When you protect a board, the child boards are not protected.
You can go with a direct link into the boards.
Or you protect the child boards, too.
But then you have to give a password for the board and then a password for the child board.


perplexed

Quote from: JungleBunny on April 20, 2007, 02:35:40 PM
Hmmmm, found a little bug :'( :'( :'(
When you protect a board, the child boards are not protected.
You can go with a direct link into the boards.
Or you protect the child boards, too.
But then you have to give a password for the board and then a password for the child board.



it says in the first post that this mod does not protect the child boards

nolefan

humm..
the temporary fix for 1.1.2 that was posted earlier no longer exists.. can anyone provide me a copy if they have it?



peterstannard

Just installed and tested on my board and it works perfectly.

Here's another mirror too: http://audiohosting.org/smf/passwordboard-smf112.zip

babjusi

Quote from: peterstannard on April 26, 2007, 10:59:53 AM
Just installed and tested on my board and it works perfectly.

Here's another mirror too: http://audiohosting.org/smf/passwordboard-smf112.zip

It may work but I would caution not to download and use any kind of mod which isn''t downloaded from this site and what''s more important hasn''t been tested by the guys here. Anyway this is a personal opionion and a friendly suggestion

NoFeaR / NFSMW


nolefan


SMdot™

Quote from: Drakhart on January 13, 2006, 06:17:28 PM
Then, if someone could give me a hand, I'd be grateful. What I do is go to the packages section, browse to this mod, dowload it, and then click on apply mod. And what I get is this:

Error in Package Installation
At least one error was encountered during a test installation of this package. It is strongly recommended that you do not continue with installation unless you know what you are doing, and have made a backup very recently. This error may be caused by a conflict between the package you're trying to install and another package you have already installed, an error in the package, a package which requires another package that you don't have installed yet, or a package designed for another version of SMF.

Installations actions for "Password Protect Boards":
Installing this package will perform the following actions:
   Type    Action    Description
1.    Execute Modification    ./Sources/Load.php    Test failed
2.    Execute Modification    ./Sources/BoardIndex.php    Test failed
3.    Execute Modification    ./Sources/ManageBoards.php    Test failed
4.    Execute Modification    ./Themes/default/languages/Modifications.english.php    Test successful
5.    Execute Modification    ./Themes/default/ManageBoards.template.php    Test successful
6.    Execute Modification    ./Themes/default/BoardIndex.template.php    Test successful
7.    Execute Code    add_settings.php    
8.    Extract File    ./Sources/passwdBoard.php    
9.    Extract File    ./Themes/default/passwdBoard.template.php

im having the same problems... can someone tell me what I need to do to the make modifications manually? Not how to ... just what needs to be added/removed/replaced.

SMdot™

i downloaded a pack from some other site and it worked..

nolefan

man.. I just can't figure out what's wrong with this add-on.

I uploadit to the server, install it and all is good. However, when I go to a board's page to try and set a password, I don't see all the options I should see. I just see a small box where I guess the password needs to go. I put it in and bingo. the board is passowrd protected but any attempt to enter it results in an error.

just weird

babjusi

What is the exact error that you get nolefan? What version of smf are you using?

nolefan

I'm using 1.1.2 right now.

the error log shows the following:

8: Undefined index: passwdBoard1
File: /home/raoul/public_html/Themes/default/ManageBoards.template.php (eval?)
Line: 412

8: Undefined index: passwdBoard2
File: /home/raoul/public_html/Themes/default/ManageBoards.template.php (eval?)
Line: 413

nolefan

Anyone at all ?

The install goes just fine and it passes all the tests... I've removed and reinstalled the mod so many times but to no avail...

thanks guys...

babjusi

Quote from: nolefan on May 29, 2007, 12:31:35 PM
Anyone at all ?

The install goes just fine and it passes all the tests... I've removed and reinstalled the mod so many times but to no avail...

thanks guys...


I think that this mod isn''t supported or ugraded anymore. If you read through the posts a couple of pages before someone has attached a password mod from another site that works fine with smf 1.1.2, but I have to caution you that if you want to use that, do so at your own risk. I just tested that mod in my test forum and it worked fine, but personally I would advise anyone against installing mods that aren''t downloaded from this very site.

nolefan

I've installed the updated one for 1.1.2 that was linked to a few posts earlier. It seems to install just fine and then it starts returning errors when I try to access the password protected board

babjusi

Then I should suggest to uninstall it. There are some other mods which can be used to keep a certain group of members away from a certain board, not by setting a requirement to enter a password like this mod does, but by checking the permissions.

By the way, when you installed that mod first, did it gave you any error message or none?

nolefan

the install itself was fine! I only noticed the error when I checked the error log.

then, after i set-up one of the boards with a password, I went to enter said password . Once I did that, I just landed in a page with a box to enter the password and an error message

babjusi

Then I would repeat my earlier suggestion to you, uninstall it, don''t use it

sswithjs

layout broken when i use with joomla-smf
any suggestion?

Advertisement: